Ετεοκλής Παύλου: Το κυνήγι θησαυρού της Μελίτας από το Μαυρομμάτι Βοιωτίας έως τις Μαλδίβες

Το κυνήγι θησαυρού ολοκληρώθηκε, η Μελίτα βρήκε τον θησαυρό και ο μπαμπάς, Ετεοκλής δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ετεοκλής Παύλου: Το κυνήγι θησαυρού της Μελίτας από το Μαυρομμάτι Βοιωτίας έως τις Μαλδίβες

instagram @eteoklispavlou

«Πατέρα πρότυπο» χαρακτήρησαν πολλοί χρήστες του διαδικτύου τον Ετεοκλή Παύλου, που οργάνωσε ένα υπέροχο και αξέχαστο κυνήγι θησαυρού για την κόρη του Μελίτα.

https://www.instagram.com/reel/C-z-NhpISrS/

Όλη η ιστορία με τον θησαυρό άρχισε ένα μήνα πριν, που είχαν επισκεφθεί οικογενειακώς το χωριό του παππού στη Θήβα. Ψάχνοντας στην αποθήκη βρήκαν χάρτη και κάπως έτσι ξεκίνησε το κυνήγι θησαυρού που τους οδήγησε μέχρι τις Μαλδίβες.

eteoklis-pavlou_.jpg

Η Μελίτα έψαχνε και έβρισκε κάθε μέρα ένα-δύο στοιχεία, μέχρι να φτάσει στον θησαυρό που ήταν καλά κρυμμένος.

Κάπως έτσι το κυνήγι θησαυρού ολοκληρώθηκε και η Μελίτα βρήκε τον θησαυρό και ο μπαμπάς, Ετεοκλής δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συνοδεύοντάς το με την εξής λεζάντα:

«Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού ξεκίνησε από το Μαυρομματι Βοιωτίας από την αποθήκη στο σπιτι του παππού Ετεοκλη.
Βρήκαμε το βιβλίο μαζί με τον δερματόδετο χαρτι όπου μας έδειχνε το νησί του θησαυρού. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες και βρήκαμε τα μυστικά στοιχεία που είχαν κρύψει οι πειρατές μαζί με τον κάπτεν φλιντ.
Αφού βρήκαμε τον θησαυρό,διαβάσαμε τα λόγια των πειρατών όπως όριζε ο θρύλος.
Γιατί αυτα τα λόγια είναι ο πραγματικός θησαυρός της ζωής και ο πιο ανεκτίμητος 😉»

Ο Ετεοκλής έχοντας στην αγκαλιά του την Μελίτα και στο πλευρό του την σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου, τη μητέρα του και τον αδερφό του, διάβασε το γράμμα που είχε αφήσει ο πειρατής Φλιντ για όποιον έβρισκε τον κρυμμένο του θησαυρό.

https://www.instagram.com/reel/C_G2km9ooKx/

«Ο μεγαλύτερος θησαυρός του κόσμου και ο πιο πολύτιμος είναι οι άνθρωποι με τους οποίους τον έψαξες και τον βρήκες. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν δίπλα σου πριν βρεις τα σπάνια κοσμήματα. Πιστεύουν σε εσένα απλά και μόνο επειδή θα τους το πεις εσύ. Και θα σε ακολουθήσουν ως την άλλη άκρη κόσμου αρκεί να είναι κοντά σου.

Κάπτεν Φλιντ

Γεια σου παλιόφιλε πειρατή Ετεοκλή ή Τζακ Σπάροου όπως λέγαμε ως αρχηγό των Πειρατών. Ο παπαγάλος είναι μαζί μου.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved