Αυτή είναι η Αλεξάνδρα Οικονόμου, η κούκλα κόρη του Νίκου Οικονόμου και της Όλγας Λαφαζάνη

Η 13χρονη έχει φτάσει στο ύψος τη μαμά της.

Αυτή είναι η Αλεξάνδρα Οικονόμου, η κούκλα κόρη του Νίκου Οικονόμου και της Όλγας Λαφαζάνη

Η Όλγα Λαφαζάνη αν και στο παρελθόν δημοσίευε συχνά φωτογραφίες των παιδιών της, τα τελευταία χρόνια έχει ελαττώσει τις αναρτήσεις που σχετίζονται με εκείνα και αναρτά φωτογραφίες που σχετίζονται με τη δουλειά της ή δικές της προσωπικές στιγμές.

Η δημοσιογράφος είναι μητέρα δύο παιδιών, τα οποία απέκτησε με τον σύζυγό της, διεθνή μπασκετμπολίστα, Νίκο Οικονόμου.

Όλγα Λαφαζάνη: Δείτε πού σκαρφάλωσε ο γιος της μέσα στο σπίτι

Με αφορμή την ονομαστική εορτή της κόρης της, Αλεξάνδρας, έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μετά από καιρό φωτογραφία της 13χρονης κόρης της.

olga_lafazani-kori.jpg

instagram @olga_laf

«30 Αυγούστου !
Τιμάται η μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου !
Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας μας , μεγάλη γιορτή για την οικογένεια μας!
Γιορτάζει το υπέροχο πλάσμα μας , η Μαρία Αλεξάνδρα μας!!!
Αλεξάνδρα μου σ’ αγαπάμε !!!
Χρόνια σου πολλά αστέρι μου!!!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει την Αλεξάνδρα να ποζάρει κρατώντας χαμηλά ένα καπέλο και κρύβοντας ελαφρώς το πρόσωπό της.

Η Μαρία-Αλεξάνδρα, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς έχει μεγαλώσει πολύ έχει περάσει στο ύψος τη μητέρα της. Αν σκεφτεί κανείς ότι ο πατέρας της, ο πρώην μπασκετμπολίστας έχει ύψος 2,08 μ. και η μητέρα της, 1.76 μ. μάλλον... είχε να μοιάσει.

Η Όλγα Λαφαζάνη εκτός από τη Μαρία Αλεξάνδρα όμως, έχει ακόμη έναν γιο, τον Γιώργο, 6 ετών.

Η διάσημη νονά της Αλεξάνδρας

Φωτογραφία της Αλεξάνδρας όμως, δεν είδαμε μόνο μέσα από τον λογαριασμό της μαμάς της, αλλά και από τον λογαριασμό της νονάς της, Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλιά με τη βαφτιστήρα της

Να σας θυμίσουμε την ανάρτηση που είχε κάνει η παρουσιάστρια του Happy Day όπου σχολίασε μάλιστα και το ύψος της μικρής;

«Πώς περνάνε τα χρόνια. Αυτό το υπέροχο πλάσμα είναι η βαφτιστήρια μου Μαρία Αλεξανδρα. Μπορεί να πηγαίνει έκτη δημοτικού αλλά με έχει ήδη φτάσει στο ύψος!», είχε γράψει στη λεζάντα κοινής τους φωτογραφίας η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ποζάροντας αγκαλιά με τη βαφτιστήρα της, τον Μάιο του 2023.

Το ύψος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Όλγας Λαφαζάνη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ύψος 1.72 και η κουμπάρα της, η Όλγα Λαφαζάνη έχει ύψος 1.76. Τουλάχιστον αυτό είχε αποκαλύψει η μεζούρα που έβγαλε ο Κώστας Φραγκολιάς για να μετρήσει το ύψος των συνεργατών του στην εκπομπή, Happy Day.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved