Σοφία Πανάγου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της

Η ηθοποιός δεν αναρτά συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της.

Σοφία Πανάγου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της

Η Σοφία Πανάγου έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα από την κωμική σειρά «Πενήντα Πενήντα» το 2005, που ήταν και η πρώτη της συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά και ακολούθησε το εξίσου επιτυχημένο σήριαλ «Το σόι σου» που προβλήθηκε την περίοδο 2014-2019 ενώ μέχρι σήμερα συνεχίζονται οι επαναλήψεις στον Alpha.

Σοφία Πανάγου: Στην κουζίνα με την κόρη της - Δείτε σπάνια φώτο

H ηθοποιός, που όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, δεν συνηθίζει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή. Απεναντίας… Ακόμα και στον λογαριασμό της στο Instagram οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της, Αλκμήνη, είναι λιγοστές.

Σοφία Πανάγου: Η σπάνια ανάρτηση με την 11χρονη κόρη της (pics)

Όπως αυτές από τις διακοπές του 2017,

https://www.instagram.com/p/BYFVHsfnD9g/
https://www.instagram.com/p/BWpFZ8SFNOc/

ή αυτή, αγκαλιά με το αγαπημένο της κατοικίδιο.

https://www.instagram.com/p/BeySyJ3H9XL/

Ακόμα δύο αναρτήσεις με την Αλκμήνη είχε κάνει η ηθοποιός επίσης το 2017

https://www.instagram.com/p/BT1ji2LlYHF/
https://www.instagram.com/p/BRLPbAVFnlO/

Η αντίδραση της κόρης της στην αναγνωρισιμότητά της

Σε συνέντευξή της τον περασμένο Φεβρουάριο στον Τάσο Ιορδανίδη και την εκπομπή « Μπαμπά- δες», η ηθοποιός είχε μιλήσει για τη μητρότητα αλλά και για τον τρόπο που αντιδρούσε η κόρη της όταν έβλεπε ότι αναγνωρίζουν τη μαμά της.

«Αφησα πίσω πολλά πράγματα με την μητρότητα αλλά δεν νιώθω ότι στερήθηκα, ήταν μια πολύ συνειδητή επιλογή. Με το που ήρθε η Αλκμήνη ένιωσα ότι έχω την τύχη να παρακολουθήσω μια ζωή από την αρχή της. Όλο αυτό μου φαινόταν τεράστιο, ένα θαύμα το οποίο είχα την τύχη, το προνόμιο, να το παρακολουθήσω και μου φαίνονταν πολύ μικρά όλα τα υπόλοιπα. Δηλαδή η καριέρα, οι δουλειές ήταν πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που ζούσα οπότε για τρία χρόνια αφιερώθηκα πλήρως», είχε πει αρχικά για την απόφασή της να αφιερωθεί στην ανατροφή της κόρης της μετά τη γέννησή της.

Και συνέχισε λέγοντας:

«Το παιδί την βίωσε την αναγνωρισιμότητα του «Πενήντα πενήντα» και στην αρχή αντιδρούσε πάρα πολύ. Δηλαδή πηγαίναμε σε πάρτι, μαζεύονταν παιδάκια γύρω μου για αυτόγραφα και τα έσπρωχνε. Καθόταν στην αγκαλιά μου και τους έλεγε «όχι, είναι η μαμά μου! Φύγετε». Μου έκρυβε το πρόσωπο για να μη βγάλουμε φωτογραφίες, μου έπαιρνε τα χαρτιά και αντιδρούσε έντονα σε όλο αυτό».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved