Back to school με τα essentials που θα ανεβάσουν τη διάθεση των μικρών μας μαθητών

Αγοράστε τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά για μαθητές από το δημοτικό έως το λύκειο (και όχι μόνο).

Μαργαρίτα Νικολάου
Back to school με τα essentials που θα ανεβάσουν τη διάθεση των μικρών μας μαθητών
Lefteris_Partsalis

Διανύουμε τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες και ενώ ο καιρός δεν μας αφήνει να πάρουμε το μυαλό μας από τις εξορμήσεις στη θάλασσα και τα παιχνίδια σε πάρκα και αλάνες, γνωρίζουμε ότι η ώρα για την επιστροφή στα σχολεία βρίσκεται μια ανάσα μακριά.

Οι back to school αγορές εξοικονομούν χρήματα και μειώνουν το άγχος κάτι που χρειαζόμαστε πριν αρχίσει η «τρελή» καθημερινότητα με όλες τις υποχρεώσεις που συνοδεύει η επιστροφή στα σχολεία.

Όχι δεν είναι πολύ νωρίς για να αγοράσετε σχολικές τσάντες, lunch boxes, και άλλα back to school essentials όπως μολύβια, στυλό, μαρκαδόρους, τετράδια, μπλοκ καθώς επίσης ρούχα και παπούτσια για τη νέα σχολική χρονιά.

the-mall-back-to-school-(12).jpg

Τα πολύχρωμα μολύβια, τα highlighters, οι μαρκαδόροι, τα στυλό και τα σημειωματάρια μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να παραμείνουν οργανωμένοι για όλη τη χρονιά και τα έξυπνα φθινοπωρινά ρούχα θα ανανεώσουν τη ντουλάπα τους (σε περίπτωση που έχουν μεγαλώσει μέσα στο καλοκαίρι και τα περσινά τους ρούχα δεν τους κάνουν).

Ανεξάρτητα από την τάξη που πηγαίνουν τα παιδιά σας, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε από τώρα και πριν αρχίσουν τα σχολεία. Πού θα τα βρείτε όλα μαζί; Μα φυσικά στο The Mall Athens.

Σχολικές τσάντες για όλα τα γούστα

Ό,τι και αν επιλέξτε (με ροδάκια ή χωρίς) στο Comfuzio θα βρείτε υπέροχα σχέδια που θα ενθουσιάσουν ακόμη και το πιο απαιτητικό παιδί.

Comfuzio, Επίπεδο 0

Αν έχετε μικρότερα παιδιά που πηγαίνουν βρεφονηπιακό σταθμό ή νηπιαγωγείο, μια στάση στα Prénatal θα σας βοηθήσει να επιλέξτε τα πιο trendy lunch boxes καθώς επίσης και τσαντάκια φαγητού ή παγούρια -εύκολα στη χρήση- για τα μικρά σας.

Prénatal, Επίπεδο 0

Τechnology essentials

Αν τα παιδιά σας ασχολούνται με την τεχνολογία και ετοιμάζουν εργασίες στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή, μερικά essentials όπως πληκτρολόγιο ή mouse είναι αυτό που χρειάζονται για να ανέβει η διάθεσή τους. Στον Κωτσόβολο θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται το παιδί σας για τα project που πρόκειται να ετοιμάζει στο σχολείο του.

Κωτσόβολος, Επίπεδο 0

Γραφική ύλη

Η γραφική ύλη ανήκει στις βασικές αγορές κάθε μαθητή και είναι εκείνη η κατηγορία που ανανεώνεται αρκετά μέσα σε όλη τη σχολική χρονιά. Βλέπετε είναι όλα εκείνα τα απαραίτητα αντικείμενα που πρέπει να έχουν στην κασετίνα τους ή αλλά και γραφείο τους.

Στα Public μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές σε εξειδικευμένα σχολικά βιβλία και βοηθήματα, χαρτικά και γραφική ύλη, επώνυμες σχολικές τσάντες, κασετίνες, προϊόντα τεχνολογίας και έπιπλα γραφείου.

Public, 1ος όροφος

Στο Πλαίσιο εκτός από βιβλία, διακοσμητικά για το γραφείο, post it, μαρκαδόρους, διορθωτικά, μαρκαδόρους γραφής και υπογράμμισης θα βρείτε και απίθανα πολύχρωμα τετράδια. Σίγουρα τα παιδιά θα βρουν το αγαπημένο τους χρώμα ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία.

Πλαίσιο, Επίπεδο 0

Back to school ρούχα

Τα αθλητικά ρούχα είναι εκείνα που φορούν περισσότερο τα παιδιά στο σχολείο αλλά και τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες. Πρόκειται για ρούχα άνετα, μαλακά και ρούχα που μπορούν να συνδυάσουν μεταξύ τους. Στα Mothercare μπορείτε να βρείτε μονόχρωμες φόρμες ή σετ με όμορφα σχέδια. Μάλιστα αυτή την περίοδο μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε δεύτερο είδος (φούτερ, φόρμες, ζακέτες & κολάν) στη μισή τιμή.

Mothercare, 1ος όροφος

Μπουφάν για το σχολείο

Τα μπουφάν και τα πανωφόρια είναι από τα βασικά πράγματα που πρέπει να αγοράσετε με την επιστροφή στο σχολείο. Αν θέλετε να κάνετε μια έξυπνη αγορά, μπορείτε να επιλέξετε ένα μπουφάν 3 σε 1. Στη Lapin House, για παράδειγμα υπάρχει ένα χειμωνιάτικο μπουφάν, όπου με μια κίνηση μεταμορφώνεται στο πιο μοντέρνο φθινοπωρινό αμάνικο jacket.

Lapin House, 1ος όροφος

Αθλητικά παπούτσια και όχι μόνο

Για το τέλος αφήσαμε τα αθλητικά παιδικά παπούτσια. Στο κατάστημα DPAM θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή με πολλά brands και μοντέρνα σχέδια σε ασυναγώνιστες τιμές.

DPAM, 1ος όροφος

Τι κάνει το The Mall Athens. ξεχωριστό και γιατί να το επιλέξετε;

Εκεί θα βρείτε αρκετά καταστήματα και την πιο πλούσια συλλογή από Back to School essentials για να αγοράσετε όλα εκείνα που έχουν ανάγκη τα παιδιά σας και όλα εκείνα που θα κάνουν αυτή τη χρονιά αξέχαστη για εκείνα.

The Mall Athens.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Δ: Aνδρέα Παπανδρέου 35,
15122 Μαρούσι

Τ: 210-6300000 | 210-6300003
E: info@themallathens.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved