Back to school: Ένας μίνι οδηγός για την πιο επιμελημένη σχολική λίστα από τα Max Stores

Ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει...

Back to school: Ένας μίνι οδηγός για την πιο επιμελημένη σχολική λίστα από τα Max Stores

Η επιστροφή στα θρανία είναι γεγονός, αφού από μέρα σε μέρα το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει, τα προαύλια θα γεμίσουν με παιδικές φωνές και γέλια και το κεφάλαιο «Back to School» θα γράψει τη δική του ιστορία.

Το ερώτημα που προκύπτει, ωστόσο, είναι πώς η back to school καθημερινότητα των παιδιών μας θα γίνει όσο πιο εύκολη και απολαυστική γίνεται; Το μόνο που χρειάζεται, είναι η προετοιμασία της πιο ξεχωριστής σχολικής λίστας με όλα αυτά που θα συνοδεύσουν τις σχολικές αναμνήσεις του μικρού μας μαθητή.

Αρκεί, λοιπόν, να κρατήσουμε τις απαραίτητες σημειώσεις από τον παρακάτω Max Stores «οδηγό» και όλα θα μπουν σε… τάξη.

#1 Ξεκινάμε τη σχολική χρονιά με στυλ και… υγιεινή διατροφή

max-stores1.jpg

Πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε τη νέα σχολική χρονιά με στυλ και πρακτικότητα; Φυσικά, επιλέγοντας για αρχή, το νέο παγούρι και το lunchbox για τον μικρό μας μαθητή. Άλλωστε, ένα fun, κομψό παγούρι και ένα μοντέρνο lunchbox δεν είναι μόνο ένας τρόπος να διατηρήσουμε το φαγητό και το νερό του παιδιού μας όλη την ημέρα, αλλά και μια ευκαιρία να το βοηθήσουμε να στραφεί σε μία πιο υγιεινή διατροφή.

Επιλέγοντας ένα παγούρι και ένα lunchbox από τα Max Stores, με ζωηρά σχέδια και χρώματα ή με πιο minimal σχεδιασμό, το παιδί μας θα ενθουσιαστεί και δεν θα βλέπει την ώρα για το διάλειμμα του… φαγητού, που εμείς θα του έχουμε ετοιμάσει από το σπίτι.

#2 Φέτος, η δημιουργία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο

max-stores3.jpg

Αν το παιδί μας έχει αρχίσει, ήδη, να έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες, τα σετ ζωγραφικής και κατασκευών από τα Max Stores, θα γίνουν οι αγαπημένες προσθήκες για την τσάντα του.

Άραγε, τι θα επιλέξει ανάμεσα στα πολύχρωμα μπλοκ ζωγραφικής, τους μαρκαδόρους, τις χάντρες και τις ακουαρέλες; Μάλλον όλα. Ας αφήσουμε, λοιπόν, τη φαντασία του ελεύθερη και η επιτυχία του στο μάθημα των καλλιτεχνικών, θα είναι δεδομένη για τον μελλοντικό μας καλλιτέχνη.

#3 Επόμενο step; Οργάνωση

max-stores4.jpg

Επιστροφή στο σχολείο χωρίς τη γραφική ύλη και τα χαρτικά, δεν γίνεται, πόσο μάλλον για τον οργανωτικό μαθητή μας. Οπότε, τι χρειάζεται για να ξεκινήσει τη σχολική χρονιά του με διάθεση; Μερικά πολύχρωμα ντοσιέ για να τοποθετεί με τη σειρά τις εργασίες του, ξεχωριστά τετράδια για το κάθε μάθημα και στυλό και υπογραμμιστικά για να έχει τις σημειώσεις του πάντα σε… τάξη.

#4 Παίρνουμε έμπνευση από τα trends του TikTok

max-stores5.jpg

Φτάνοντας στον trendsetter μαθητή, το task μας είναι: Σχολική λίστα βάση αρχικής! Και με αυτό, εννοούμε φυσικά τη fy page του στο Tik Tok, εκεί που θα βρούμε την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να γεμίσουμε την τσάντα του με τους… αγαπημένους του ήρωες. Wednesday και Harry Potter; Lilo and Stich; Superman και πριγκίπισσες της Disney; Όποιο και να κυριαρχεί στις προτιμήσεις του παιδιού μας, το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρχει ως theme και στα σχολικά από τα Max Stores που θα επιλέξουμε.

#5 Βιβλία γεμάτα… γνώσεις

max-stores6.jpg

Last but not least, τα βοηθήματα και τα ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία που μπορούν να βοηθήσουν τον μικρό μας μαθητή να αναπτύξει τις γνώσεις του και να ολοκληρώσει με επιτυχία τις ασκήσεις του. Έτσι, ακόμα και τις μέρες που ο χρόνος μας είναι περιορισμένος, μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι το παιδί μας θα έχει τα κατάλληλα «εργαλεία», για να ολοκληρώσει το διάβασμά του, πριν τη βόλτα μας.

Αυτό ήταν, λοιπόν, πέντε απλά tips και είμαστε πανέτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά! Και αυτό, γιατί πριν το πρώτο κουδούνι, τα Max Stores φρόντισαν να μας βοηθήσουν να οργανώσουμε την πιο επιμελημένη σχολική λίστα, σύμφωνα με το school type του μαθητή μας. Εσείς τι περιμένετε;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved