Χριστίνα Κοντοβά: Έτσι περνούν οι μέρες στο σπίτι μέχρι να πάει η Ada στην Α δημοτικού

Η κόρη της θα πάει για πρώτη φορά στο δημοτικό.

Χριστίνα Κοντοβά: Έτσι περνούν οι μέρες στο σπίτι μέχρι να πάει η Ada στην Α δημοτικού

instagram @ckontova

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει το σχολείο στα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της χώρας. Κάποια παιδιά θα επιστρέψουν στις τάξεις τους, θα δουν τους φίλους, τους συμμαθητές και τους καθηγητές/δασκάλους τους και κάποια άλλα θα περάσουν την αυλόπορτα του δημοτικού σχολείου για πρώτη φορά. Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά, τα παιδιά της Α' δημοτικού είναι και η Ada, η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά.

4 πράγματα που θα μάθουν τα παιδιά στην πρώτη δημοτικού

Η Ada από νωρίς έχει προετοιμαστεί για αυτή τη στιγμή και περιμένει με ανυπομονησία σε αντίθεση με τη μαμά, Χριστίνα, που έχει μια μικρή ανησυχία. Εξαιτίας αυτής της ανησυχίας και των αρκετών αποριών που είχε αποφάσισε να κάνει ένα live με τον δάσκαλο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Μάριο Μάζαρη ή αλλιώς schoolmarius στο Instagram πριν λίγες μέρες.

https://www.instagram.com/reel/C_Yw8mTOeIp/

2024-09-10 08:47:28

Ιδιωτικό ή δημόσιο

Όπως ανέφερε η ίδια επέλεξε για την Ada το δημόσιο σχολείο της γειτονιάς τους, ύστερα από αρκετή σκέψη και έχοντας μιλήσει και με άλλους γονείς που πήγαν τα παιδιά τους εκεί.

Ιδιωτική εκπαίδευση: Πότε θα πηγαίνει και πότε θα φεύγει το παιδί από το σχολείο

Ανησυχία εξαιτίας του χρώματος της Ada

«[...]Έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι σ' αυτό το σχολείο που θα πάει θα είναι το μοναδικό μαύρο παιδάκι, αλλά δεν είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Ada. Είναι ένα παιδί που έχει αυτοπεποίθηση, έχει ταλέντα, είναι πολύ αγαπητή, οπότε στέκομαι σε αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων στο live που έκανε η σχεδιάστρια μόδας.

Συμβουλές για ομαλή ένταξη στο σχολικό περιβάλλον

Πώς περνούν οι μέρες στο σπίτι

Η Χριστίνα Κοντοβά πριν μερικές μέρες έδειξε πώς περνούν οι μέρες στο σπίτι και μέχρι η Ada να πάει στο καινούριο της σχολείο.

Όπως θα δείτε οι δυο τους παίζουν με τα παιχνίδια, φτιάχνουν παζλ και μεγάλες καρδιές από λαμπάκια στο πάτωμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved