Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τι έβαλε στα lunchboxes των παιδιών της

Τι περιέχουν τα lunchboxes του Σάββα και της Αναστασίας;

Μαργαρίτα Νικολάου
Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τι έβαλε στα lunchboxes των παιδιών της

Yummy Yummy in my Tummy! Πρωί, πρωί η Δούκισσα Νομικού μας άνοιξε την όρεξη μιας και το πρώτο πράγμα που είδαμε στο feed του κινητού μας μόλις ανοίξαμε το Instagram ήταν το κολατσιό που ετοίμασε για τα παιδιά της.

doukissa-nomikou-paidia-back-to-school.jpg

instagram @dutchesss_

Ο Σάββας ξεκίνησε την πρώτη Δημοτικού και η Αναστασία συνεχίζει τη φοίτηση στο νηπιαγωγείο και με τους δύο όμως, να έχουν στην τσάντα τους αγαπημένο κολατσιό που ετοιμάζει η μαμά τους με πολλή αγάπη για εκείνα.

proti-dimotikou-doukissa.jpg

Τι έχει το lunchbox του Σάββα

Το μπλε φαγητοδοχείο του Σάββα έχει ένα κομμάτι σπιτικό κέικ που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά με τη γιαγιά τους, σπιτικές κρέπες χωρίς ζάχαρη με ταχίνι κακάο, ένα σουσαμοκούλουρο, αγγούρι, φράουλες και μύρτιλα.

doukissa-geumata-paidion.jpg

Τι έχει το lunchbox της Αναστασίας

Το ροζ φαγητοδοχείο της Αναστασίας όπως θα δείτε και εσείς, είχε επίσης ένα κομμάτι σπιτικό κέικ της γιαγιάς, υγιεινές κρέπες, σουσαμοκούλουρο, καρπούζι και πεπόνι.

«Ίσως και να το παραέκανα με τα σνακ - δεν κλείνουν τα τάπερ», σχολίασε η Δούκισσα Νομικού δείχνοντας όλα όσα ετοίμασε πρωί πρωί για τα παιδιά της.

Ακόμη και ένας μικρός picky eater σίγουρα θα έτρωγε όλα όσα έχουν αυτά τα ταπεράκια.

7 τρόποι για να βοηθήσετε το picky eater νήπιο παιδί σας να δοκιμάσει νέα φαγητά

Τα ταπεράκια που ετοιμάζει για τα παιδιά της - 3 προτάσεις της

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζει τα ταπεράκια των παιδιών της. Το ίδιο έκανε και την προηγούμενη χρονιά δείχνοντας πόσο της αρέσει να φροντίζει τα παιδιά της και να τους ετοιμάζει νόστιμα γεύματα για το σχολείο. Παρακάτω ακολουθούν 3 ακόμη προτάσεις για ταπεράκια. Όσες έχετε παιδιά στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό, μπορείτε να εμπνευστείτε.

Υγιεινά και εύκολα γεύματα για το σχολείο

Κολατσιό #1

Στη φωτογραφία που ακολουθεί θα δείτε ότι το κολατσιό για το σχολείο των παιδιών της Δούκισσας δεν είναι άλλο από ένα καλαμπόκι, μερικά ξεφλουδισμένα αμύγδαλα και τυροπιτάκια με ανθότυρο.

taperaki-doukissa-nomikou.jpg

Κολατσιό #2

Η Δούκισσα Νομικού λατρεύει τα φρούτα και την ίδια λατρεία φαίνεται ότι έχουν τόσο ο Σάββας όσο και η Αναστασία. Στο μπλε ταπεράκι υπάρχουν μύρτιλα, φράουλες, κεράσια και μερικά σταφύλια, ενώ στο κίτρινο ταπεράκι υπάρχουν κομμάτια πεπόνι, καρπούζι, ροδάκινο καθώς επίσης κεράσια και σταφύλια.

taperaki-doukissa-2.jpg

Κολατσιό #3

Τις βάφλες τις λατρεύουν όλα τα παιδιά και εξαίρεση δεν αποτελούν τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού. Γι' αυτό και κάποιες φορές στο ταπεράκι τους θα βρει κανείς βάφλες, αμύγδαλα και φρούτα όπως μούρα και μύρτιλα. Οι βάφλες όπως η ίδια η μαμά περιγράφει και στη φωτογραφία της είναι σπιτικές από μπανάνα και βρώμη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved