Ήβη Αδάμου: H back to school φωτο της 6χρονης κόρης της, Ανατολής

#BackToschool και για την μικρή Ανατολή

Μαργαρίτα Νικολάου
Ήβη Αδάμου: H back to school φωτο της 6χρονης κόρης της, Ανατολής

instagram @iviadamou_

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης είναι δύο υπέροχοι γονείς και ζουν την απόλυτη ευτυχία από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Ανατολή.

https://www.instagram.com/p/C944qYfoJc0/

Η Ήβη Αδάμου έδειξε ότι η κόρη της, Ανατολή, μοιάζει στον Μιχάλη Κουινέλη

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά κάνει αναρτήσεις με την κόρη της. Το ίδιο έκανε και με αφορμή την έναρξη των σχολείων: δημοσίευσε φωτογραφία της Ανατολής, από τη δεύτερη χρονιά στο σχολείο και έδειξε πόσο μεγάλωσε, πόσο άλλαξε και τέλος ότι είναι μία μικρή fashionista.

anatoli-kouineli-sxoleio.jpg

instagram @iviadamou_

«Καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας. Συγκίνηση μόνο!», έγραψε η Ήβη Αδάμου στο insta story που δημοσίευσε στο λογαριασμό της. Όπως βλέπετε η κόρη της χαίρεται που επιστρέφει στο σχολείο και το look της είναι ανανεωμένο.

Αθλητική μαύρη φούστα, ροζ t-shirt και λευκά αθλητικά sneakers με animal print λεπτομέρειες ήταν το outfit που διάλεξε για την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Μιχάλης Κουϊνέλης: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του, Ανατολή

Η περσινή back to school φωτογραφία της Ανατολής

Το ίδιο ξεχωριστή ήταν και η περσινή φωτογραφία της Ανατολής. Ποζάροντας γυρισμένη την πλάτη στον φακό, έδειχνε την όμορφη τσάντα της και τα ρούχα που είχε διαλέξει η μαμά, Ήβη για αυτή την πρώτη φορά.

ivi-adamou.jpg

instagram @iviadamou_

Ήβη Αδάμου: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τη μικρή Ανατολή

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved