Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς χαλαρώνει με τον Βλάσση στην καθημερινότητά της

Τον συνοδεύει στα μαθήματα baby swimming.

Η καθημερινότητα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι διαφορετική πλέον μετά τον ερχομό και του δεύτερου γιου της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό της γιο

Ωστόσο, ορισμένες αγαπημένες συνήθειες δεν έχουν αλλάξει (προς το παρόν).

Μία από αυτές είναι τα μαθήματα baby swimming με τον μεγάλο της γιο, τον Βλάσση τα οποία ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι.

Fashionista από κούνια ο γιος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Η νέα φώτο του Βλάσση

Baby swimming: Τι είναι

Το baby swimming ή αλλιώς η βρεφική κολύμβηση όπως λέγεται στα ελληνικά έχει αποδεδειγμένα αρκετά οφέλη για τα παιδιά, για αυτό και είναι μία δραστηριότητα που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά που εξοικειώνονται με το κολύμπι από τη βρεφική τους ακόμα ηλικία αναπτύσσουν την αντιληπτική τους ικανότητα και κοιμούνται καλύτερα. Πέρα από αυτό όμως, η βρεφική κολύμβηση επιδρά θετικά στη μυϊκή και κινητική τους ανάπτυξη, αυξάνει την αντοχή και τη δύναμή τους και φυσικά τα βοηθά να χαλαρώσουν και να ηρεμούν.

Τα μωρά μπορούν να ξεκινήσουν το baby swimming ήδη από την ηλικία των τριών μηνών και μπορούν να συνεχίσουν μέχρι και να φτάσουν τριών ετών. Όσο για το που γίνεται η βρεφική κολύμβηση, τα βρέφη μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια μέσα και κάτω από το νερό σε ειδικά διαμορφωμένες πισίνες για βρέφη, παρουσία γονέων και προπονητών που εξειδικεύονται στην κολύμβηση για μωρά.

Οι αναρτήσεις από το κολυμβητήριο

Η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί κατά καιρούς αρκετά στιγμιότυπα από την πισίνα που κάνει ο γιος της baby swimming.

Instagram@konstantinaspyropoulou

Χθες, η παρουσιάστρια ανέβασε νέο insta story με τον μεγάλο της γιο στην πισίνα. Ο Βλάσσης συνεχίζει το baby swimming και δείχνει να το απολαμβάνει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved