Παπαγιάννης – Δαλιάνη: Φώτο από το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων του γιου τους

Ο Νικήτας έγινε 7 ετών.

Μαργαρίτα Νικολάου
Παπαγιάννης – Δαλιάνη: Φώτο από το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων του γιου τους

Ο Νικήτας Παπαγιάννης έγινε επτά ετών στις 16 Σεπτεμβρίου, μία μέρα μετά την ονομαστική του γιορτή και οι γονείς του διοργάνωσαν ένα πάρτι υπερπαραγωγή για να γιορτάσουν όπως χαρακτηριστικά έγραψαν και στις αναρτήσεις που έκαναν στα social media τα «γιορτογενέθλια» του Νικήτα.

«Γιορτογενέθλια Νικήτα!!! Σε ένα πάρτυ με βασική καλεσμένη την Blue, αγαπημένους φίλους/φίλες, συμμαθητές, συναθλητές, συγγενείς, δυο παλαιοντολόγους και τούρτα ειδική παραγγελία Minecraft, ο Νικήτας έγινε 7!!!! Ακολουθούν ευχαριστίες: Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που μας ευχηθήκατε με πολλή αγάπη, αλλά και εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας! 🦖»

Πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους 🦖🦕

Όλες οι φωτογραφίες από το πάρτι που δημοσίευσαν οι περήφανοι γονείς μαρτυρούν πόσο υπέροχα πέρασαν όλοι και φυσικά πόσο ενθουσιάστηκαν με την Blue, τον δεινόσαυρο που είχαν προσκεκλημένο στο πάρτι. Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν από κοντά, να μάθουν πώς να επιβιώσουν στη ζούγκλα, να παίξουν κυνήγι θησαυρού και φυσικά στο τέλος να πάρουν από ένα δίπλωμα παλαιοντολόγου.

https://www.instagram.com/reel/DABwUIcNqU1/

Η τούρτα... Minecraft

Η τούρτα ήταν υπερπαραγωγή με θέμα το video game Minecraft και όπως θα δείτε και εσείς μέσα από τις φωτογραφίες τους ο Νικήτας ήταν κατενθουσιασμένος για ακόμη μια φορά. Βλέπετε κάθε χρόνο τα γενέθλιά του είναι ξεχωριστά.

Ρίξτε μια ματιά στα πάρτι των προηγούμενων χρόνων.

Δαλιάνη-Παπαγιάννης: Ο γιος τους έγινε 4 - Απίθανες φώτο από το πάρτι του

Παπαγιάννης – Δαλιάνη: Ο γιος τους έγινε 6 ετών – Η εντυπωσιακή διώροφη τούρτα

Παπαγιάννης – Δαλιάνη: Στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων του γιου τους

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved