Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα με τους γιους της - «Ανακαλύπτοντας τον κόσμο μαζί»

Instagram / konstantinaspyropoulou

Νέα στιγμιότυπα με τους γιους της μοιράστηκε στο Instagram η παρουσιάστρια.

Βόλτα με τους γιους της πήγε πριν από λίγες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια μαζί με τον Βλάσση και τον μικρότερο αδελφό του επισκέφτηκαν ένα ενυδρείο και φωτογραφήθηκαν εκεί.

«Ανακαλύπτοντας τον κόσμο μαζί σας 🥰» ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας και τα likes έπεσαν βροχή.

H καθημερινότητα με τους γιους της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απέχει τηλεοπτικά αυτή την περίοδο έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την ανατροφή των παιδιών της.

Μετά και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, τον Ιούνιο του 2024 το καθημερινό της πρόγραμμα είναι επιφορτισμένο με τη φροντίδα των γιων της.

Φαγητό, παιχνίδι, βόλτες, ξεκούραση, δραστηριότητες και πάλι από την αρχή. Κάπως έτσι είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμά της. Ωστόσο, φροντίζει τις ώρες που τα παιδιά κοιμούνται να κάνει πράγματα για τον εαυτό της, είτε είναι γυμναστική είτε έξοδος για φαγητό.

Ο Βλάσσης και ο μικρός Βασίλης

Ο δεύτερος γιος της παρουσιάστριας και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου θα πάρει το όνομα Βασίλης. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια κατά την έξοδο της από το μαιευτήριο : «Τα συναισθήματά μου είναι χαρά, ευλογία. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Έχουμε πει στον Βλάσση για τον μικρό του αδελφό, τον περιμένει. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένει. Νομίζω θα χαρεί και εκείνος. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Είμαστε λίγο παραδοσιακοί οπότε θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου, Βασίλης. Πολλοί Βασίληδες αλλά βολεύει, θα τους γιορτάζουμε μαζί. Είναι ίδιος με τον άντρα μου, όνομα και πράμα».

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος της γιος έχει το όνομα του παππού του, Βλάσση Σταθοκωστόπουλου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved