Η Kim Kardashian παραδέχεται ότι δεν μπορεί να πει «όχι» στα παιδιά της

Σηκώστε και εσείς το χέρι σας αν ενδίδετε σε αυτά που σας ζητούν τα παιδιά σας περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Η Kim Kardashian παραδέχεται ότι δεν μπορεί να πει «όχι» στα παιδιά της

instagram @kimkardashian

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της των millennial γονιών: Ενδίδουν στα παιδιά τους περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε και ενώ είναι αλήθεια ότι η Kim Kardashian έχει προφανώς την πολυτέλεια να ενδίδει σε κάθε ιδιοτροπία των τεσσάρων παιδιών της, ξέρει ότι δεν θα έπρεπε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι της είναι εύκολο να πει «όχι».

Οι περισσότερες από εμάς είμαστε υπέρ της άποψης: «Θέλω τα παιδιά μου να έχουν κάτι καλύτερο και κάτι περισσότερο από αυτό που είχα εγώ». Ακόμα και αν ήμασταν από τα παιδιά που «δεν τους έλειψε τίποτα», επιθυμείς και προσπαθείς τα παιδιά σου να έχουν περισσότερα.

Μπορεί, λοιπόν, να μην έχουμε πολλά κοινά με την οικογένεια Kardashian και συγκεκριμένα με την Kim, αλλά σίγουρα τρέφουμε την αδυναμία στα χαριτωμένα μας παιδιά.

Η Kim Kardashian είναι μητέρα της North (11 ετών), του Saint (8 ετών), της Chicago (6 ετών), 3 ετών και του Psalm (5 ετών). Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως το να βρει το θάρρος να πει «όχι» σε τέσσερα παιδάκια είναι αναμφίβολα πολύ δύσκολο.

To δώρο που κάνει η Kim Kardashian στα παιδιά της κάθε χρόνο

https://www.instagram.com/p/C_QfTHqJE6L/

Σε μια νέα συνέντευξή της στο περιοδικό Parents, παραδέχεται ότι πρέπει να δουλέψει παραπάνω με τον εαυτό της για να γίνει « πιο αυστηρή και να λέει όχι».

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Όταν τα παιδιά μου θέλουν κάτι, συνήθως με κοιτούν με αυτό το κουταβίσιο βλέμμα που διαπερνά την καρδιά μου και εγώ ενδίδω και τους δίνω αυτό που θέλουν».

Η κόρη της Kim τρώει κρεμμύδια για φρούτα: πόσο υγιεινό είναι;

Μήπως αισθάνεστε και εσείς έτσι; Μπορεί να σε επαγγελματικό επίπεδο να είστε πολύ καλή στο να θέτετε όρια για τον εαυτό σας αλλά όταν αντικρίζετε τα γλυκά και αθώα μάτια του παιδιού σας να θέλετε να του δώσετε καραμέλες για πρωινό, μόνο και μόνο για να τα ευχαριστήσετε!

Ωστόσο, η Kim Kardashian προσθέτει: «Είμαι από τη φύση μου πολύ ήρεμη, κάτι που νομίζω ότι φαίνεται και στην ανατροφή των παιδιών μου. Δεν αγχώνομαι υπερβολικά ή δεν είμαι ανυπόμονη, κάτι που νομίζω ότι είναι σίγουρα μια υπερδύναμη όταν έχεις τέσσερα παιδιά με το ένα να είναι στην εφηβεία και τα υπόλοιπα τρία κάτω των 7 ετών».

Πηγή: mother.ly

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved