Βίκυ Κάβουρα: Η φθινοπωρινή βόλτα με την τεσσάρων μηνών κόρη της

instagram @vicky_kavoura

Καροτσάδα στον ήλιο για μαμά και κόρη.

Εδώ και περίπου 4 μήνες (από τις 30 Μαΐου) η Βίκυ Κάβουρα και ο σύντροφός της, Γιώργος Τζαβέλλας, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο ποδοσφαιριστής έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, καθώς έχει και έναν γιο από τον προηγούμενό του γάμο.

Η Βίκυ Κάβουρα ούσα πολύ ενεργή στα social media, αναρτά αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ως νέα μαμά τόσο σε story όσο και σε σταθερά posts. Μάλιστα, αυτή τη φορά, μοιράστηκε με τους followers στο Instagram ένα carousel post με διάφορες πρόσφατες φωτογραφίες

Η ηθοποιός φαίνεται πως εκμεταλλευτήκε τον ήλιο και την καλό καιρό και βγήκε για καροτσάδα με την κόρη της.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη

Τον περασμένο Μάρτιο, η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε στην εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται» τη Βίκυ Κάβουρα, με την ηθοποιό να μιλά μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

«Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση, δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία. Μου μύριζαν τα πάντα, μου μύριζε το αυτοκίνητό μου, μου έφερναν όλα εμετό. Δεν ευχαριστιόμουν τίποτα και δεν έχει ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις ότι είσαι έγκυος, νιώθεις περισσότερο ότι είσαι άρρωστη. Μετά άρχισα να φουσκώνω, να φεύγουν τα συμπτώματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Γεννήθηκα για να γίνω μαμά, το έλεγα από μικρό παιδί. Όταν βρήκα και τον σύντροφο δεν με ενδιέφερε το πότε θα γίνω», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το αν έχουν σκοπό να παντρευτούν με τον ποδοσφαιριστή, απάντησε: «Δεν υπάρχουν λόγια, όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου, τον κοιτάς, δεν ξέρεις το γιατί και λες αυτός είναι. Ήξερα από την αρχή ότι αυτός είναι. Δεν ξέρω εκείνος, την έχω κι εγώ αυτήν την απορία [...] Ε ναι θα βάλω νυφικό, δεν θα βάλω; Σημασία έχει η ευλογία στην εκκλησία και είμαστε σύμφωνοι και οι δύο σε αυτό».



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved