Μεγάλος διαγωνισμός: Ένα «ταξίδι» αυτογνωσίας για το παιδί σου παρέα με «Το ατίθασο ρομπότ»

Κερδίστε 10 τετραπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας.

Υπάρχει, άραγε, πιο αγαπημένη family friendly δραστηριότητα από την επίσκεψη στον κινηματογράφο, παρέα με τους μικρούς μας φίλους; Πόσο, μάλλον, όταν η animation ταινία που πρόκειται να παρακολουθήσουμε είναι καλογυρισμένη και κατάλληλη τόσο για μικρούς, όσο και για μεγάλους.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν σου λέγαμε πως σε λίγες μέρες από τώρα, πιθανότατα να απολαμβάνεις ένα movie day με το μικρό σου, έχοντας για παρέα… «Το Ατίθασο Ρομπότ»; Καλά διάβασες, διότι οι περιπέτειες της Ρόζι, του μικρού ρομπότ, πρόκειται να κρατήσουν συντροφιά σε όλη την οικογένεια από την 6η Οκτωβρίου. Την ημέρα, δηλαδή, που θα κάνει την πρεμιέρα του «Το Ατίθασο Ρομπότ».

Αν δεν έχεις ακούσει, ήδη, κάποιο spoiler από τον μικρό σινεφίλ της οικογένειας για το τι πρόκειται να δεις εκεί, συνέχισε να διαβάζεις για να είσαι ενήμερη και εσύ! Στο «Ατίθασο Ρομπότ», λοιπόν, οι περιπέτειες του μικρού ρομπότ ξεκινάνε σε ένα ακατοίκητο νησί, με εκείνο να προσπαθεί να προσαρμοστεί σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον, ενώ σταδιακά αναπτύσσει σχέσεις με τα ζώα και γίνεται ο θετός γονιός ενός ορφανού χηνόπουλου.

Μάλιστα, η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Κρις Σάντερς, του σκηνοθέτη του «Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας» και είναι βασισμένη στο βραβευμένο με Best Seller βιβλίο, «The Wild Robot» από τον Πίτερ Μπράουν. Μήπως άρχισες να μετράς και εσύ αντίστροφα, μιας και το μικρό σου το κάνει ήδη;

Μάθε πως το καλύτερο, είναι ότι πρόκειται για πολλά περισσότερα από μία ιστορία επιβίωσης. Διότι, εμείς και τα παιδιά μας γινόμαστε θεατές ενός συγκινητικού και συναρπαστικού «ταξιδιού» αυτογνωσίας, μέσα από την εξερεύνηση του τι σημαίνει να είσαι ζωντανός, αλλά και τη μελέτη της σχέσης τεχνολογίας και φύσης.

Αν θέλεις, λοιπόν, να γίνεις και εσύ ξανά παιδί και να κάνεις ένα όμορφο δώρο στο μικρό σου, τότε τα νέα είναι καλά. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να πάρεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram του Mothersblog.gr.

Και αν έχει καλό προαίσθημα, μην κανονίσεις κάτι για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και μάλιστα από νωρίς, διότι μπορεί η προβολή να ξεκινάει στις 12:00, όμως, εσύ με την πιο ξεχωριστή παρέα θα πρέπει να βρίσκεστε από τις 11:15 στην αίθουσα VMAX Sphera των Village Cinemas The Mall Athens.

Τα «βήματα» είναι εξαιρετικά απλά, γι’ αυτό μην χάνεις άλλο χρόνο! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου και σε βάζει στην κλήρωση για να κερδίσεις μία από τις 10 τετραπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας. Το μόνο που μένει, λοιπόν, είναι να κάνεις follow τον λογαριασμό του Mothersblog.gr και τον λογαριασμό της Tanweer Greece στο Instagram, καθώς και mention δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

Τι λες; Είσαι έτοιμη για μία μοναδική περιπέτεια με το μικρό σου;

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved