Λένα Παπαληγούρα: Η επέτειος γάμου και η τρυφερή ανάρτηση με τον μικρό της γιο (εικόνες)

Η Λένα Παπαληγούρα γιορτάζει 6 χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της 

Μαργαρίτα Νικολάου
Λένα Παπαληγούρα: Η επέτειος γάμου και η τρυφερή ανάρτηση με τον μικρό της γιο (εικόνες)

Η Λένα Παπαληγούρα σαν σήμερα, στις 29 Σεπτεμβρίου 2018, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Άκη Πάντο απέκτησε δυο γιούς. Τον Αναστάση στις 22 Νοεμβρίου 2018 και τον μικρό Αντώνη στις 25 Μαΐου 2020.

Η ηθοποιός κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, ωστόσο έχει ενεργή παρουσία στο Instagram όπου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά της. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο σύζυγός της και τα παιδιά τους πρωταγωνιστούν σε αρκετές από αυτές δείχνοντας πόσο όμορφη οικογένειά έχουν δημιουργήσει.

https://www.instagram.com/p/CutcTTyIb6B/

«Έχω πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγο μου. Είναι εξαιρετικός πατέρας, εξαιρετικός σύζυγος και είναι πολύ τυχερά τα παιδιά μου γιατί το κάνουμε μαζί. Νομίζω πως αν δεν το κάναμε μαζί δεν θα ήθελα να μου συμβεί. Είναι πολύ ωραίο ότι συμβαίνει και στους δυο μας, το απολαμβάνουμε και τα παιδιά μάς θέλουν εξίσου και τους δύο», είχε πει σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στην εκπομπή «Φλερτ» και τη Νάντια Κοντογεώργη.

Σήμερα, 29 Σεπτεμβρίου το ζευγάρι έχει επέτειο γάμου

Για τη γνωριμία με τον σύζυγό της είχε μιλήσει στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Μεταξύ άλλων η ηθοποιός ανέφερε ότι ο σύζυγός της είναι «εκτός του καλλιτεχνικού χώρου - ευτυχώς» .

«Ο αδερφός του άνδρα μου είναι ο σύντροφος της Ιωάννας Παππά. Ήρθε με τον αδερφό του ο Άκης να δουν μια παράσταση και γνωριστήκαμε. [...] Πολύ έντονο, πολύ ωραίο!»

Η ανάρτηση με τον μικρό της γιο

Πριν λίγες μέρες η ηθοποιός έκανε μια τρυφερή ανάρτηση έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρότερο γιο της, Αντώνη.

«...λίγο καλοκαίρι ακόμα.. #nofilterjusthappiness», σχολίασε κάτω από τις δύο φωτογραφίες που δείχνουν λίγη από την ανεμελιά του καλοκαιριού.

Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς παιδιά

https://www.instagram.com/p/Cx3dGkyrn1s/

Η Λένα Παπαληγούρα έχει μιλήσει πολλές φορές για τα παιδιά και τον σύζυγό της σε εκπομπές και σε μία από αυτές είχε αναφερθεί και στο ότι δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς παιδιά.

Στην ερώτηση που της έκανε η δημοσιογράφος του Breakfast@Star!, για το εάν είναι αυστηρή μαμά ή όχι, η ηθοποιός απάντησε: «Όχι δεν είμαι καθόλου αυστηρή. [...] Όταν γίνεσαι μητέρα αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει σχολή γονέων και αυτό που μας έλεγαν οι γονείς μας ότι "όταν γίνεις γονιός θα με καταλάβεις" νομίζω ότι πραγματικά συμβαίνει. Όταν φέρνεις στον κόσμο έναν άνθρωπο δεν υπάρχει manual οπότε σίγουρα και εγώ όπως και όλοι μας κάνουμε λάθη. Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά!»

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved