Σία Κοσιώνη: Τι της δάνεισε ο γιος της για να διώξει το άγχος - Θα ψάξουμε να το βρούμε και εμείς

«Μου το δάνεισε γιατί, λέει, διώχνει το άγχος! Και έχει απόλυτο δίκιο!», σχολίασε η Σία Κοσιώνη κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά το δώρο του γιου της, Δήμου.

Μαργαρίτα Νικολάου
Σία Κοσιώνη: Τι της δάνεισε ο γιος της για να διώξει το άγχος - Θα ψάξουμε να το βρούμε και εμείς

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποφέρουν από άγχος. Υπάρχουν ορισμένες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου που είναι δύσκολες από κάποιες άλλες και κάπως έτσι έρχεται αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα.

Αντιμετωπίστε τις κρίσεις πανικού και το άγχος με τη διαφραγματική αναπνοή

Συνήθως εμφανίζεται με πίεση στο στήθος, αύξηση των καρδιακών παλμών, ανησυχία και φόβο. Από το άγχος φυσικά δεν γλιτώνουν ούτε τα παιδιά.

Σχολικό άγχος: Πώς να το αναγνωρίσετε και πώς να υποστηρίξετε το παιδί σας

Σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο μαγικό ραβδί για τη διαχείρισή του. Ή μήπως υπάρχει;

Ο γιος της Σίας Κοσιώνη, μάλλον φαίνεται ότι βρήκε το αντίδοτο στο άγχος και δεν είναι άλλο από ένα αυτοσχέδιο ραβδί που δάνεισε στη μαμά του. Μάλιστα η anchorwoman του ΣΚΑΪ έκανε ανάρτηση αποκαλύπτοντας το αντικείμενο που της δάνεισε ο γιος της, Δήμος.

«Μου το δάνεισε γιατί, λέει, διώχνει το άγχος! Και έχει απόλυτο δίκιο! 🦖 🦖 💚💚», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά ένα πράσινο στυλό σε σχήμα δεινόσαυρου.

sia-kosioni-gios.jpg

Στυλό anti stress

Και όμως, το συγκεκριμένο στυλό που κρατά η Σία Κοσιώνη έχει antistress ιδιότητες και απαλή υφή κάνοντάς το ένα σούπερ gadget κατά του στρες για την κασετίνα ή το γραφείο. Δεν μπορούμε να αναφέρουμε το brand του συγκεκριμένου στυλό - όμως κανείς μπορεί να το βρει γρήγορα στο διαδίκτυο απλά και μόνο γκουγκλάροντας «anti stress μαλακό στυλό». 😉 🦖

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved