Νατάσα Θεοδωρίδου: Το τρυφερό βίντεο στο αεροπλάνο για Λος Άντζελες με την κόρη της Χριστιάνα

instagram @kris_betta_

Η Χριστιάνα Μπέτα ταξιδεύει με την μαμά της στο Λος Άντζελες, καθώς η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκινά την περιοδεία της σε ΗΠΑ και Καναδά.

Η Χριστιάνα Μπέτα, η οποία είναι καρπός του έρωτα της γνωστής τραγουδίστριας από τον πρώτο της σύζυγο, Τάκη Μπέτα, σπούδασε στην Νομική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και τον Σεπτέμβριο του 2017, πήρε το πτυχίο της.

Ωστόσο δεν την κέρδισε η νομική επιστήμη και ακολούθησε τον δρόμο της τέχνης. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τα μαθήματα στο City University of London και πλέον έργα της μπορεί κανείς να δει στο The loop issue, ένα project στο οποίο έχει δουλέψει και η ίδια.

Η μαμά Νατάσα μοιράστηκε ένα βιντεο-story, στο οποίο μαμά και κόρη πετούν μαζί για Λος Άντζελες, καθώς η λαική τραγουδίστρια ξεκινά το USA - CANADA tour της.

Με το τραγούδι «Πρώτη φορά θα κάνω κάτι σωστό» στο background, η Νατάσα προσπαθεί να φιλήσει και να αγκαλιάσει την κόρη της Χριστιάνα, ενώ εκείνη φαίνεται πως χαλαρώνει. Παρόλα αυτά, δεν χαλά χατήρι στην μαμά της και «σκάει» ένα χαμόγελο στην κάμερα.

Χριστιάνα Μπέτα: Παιδικές φωτογραφίες της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου (εικόνες)

Η αληθινή σχέση με τις κόρες της και η στήριξη της θείας Κούλας

Πριν δύο χρόνια, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά η τραγουδίστρια μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τις κόρες και τη θεία της εξηγώντας: «Δεν είναι περίεργο το ότι οι κόρες μου έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες. Σκεφτόμουν μια μέρα, εγώ λέγομαι Θεοδωρίδου, η μεγάλη μου κόρη Μπέτα και η μικρή Φουστάνου. Είμαστε τρεις γυναίκες σε ένα σπίτι με τρία διαφορετικά επίθετα κι αυτό δεν έχει καμία σημασία. Αν βγούμε εκτός Ελλάδος, δεν θα καταλάβει κανείς ότι είμαστε μαμά και κόρες, θα νομίζουν ότι είμαστε 3 διαφορετικοί άνθρωποι, 3 ξένοι άνθρωποι μεταξύ μας. Δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει η αγάπη, ο τρόπος που ζεις σε ένα σπίτι και το ότι παντρεύτηκα δυο φορές και δεν πήγε καλά, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Η μόνη μου έννοια ήταν να έχω υγιή παιδιά, να είναι άνθρωποι με καλή καρδιά και πολύ καλή υγεία στη ψυχή τους και το εάν η μια έχει άλλο πατέρα και η άλλη άλλο πατέρα δεν έχει καμία σημασία».

Νατάσα Θεοδωρίδου: Παίζει επιτραπέζιο με την κόρη της

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Πιστεύω ακράδαντα ότι ο γονιός πρέπει να είναι τίμιος. Εγώ ήμουν από την αρχή πάρα πολύ τίμια στα παιδιά μου, τους είχα πει ότι το τραγούδι είναι η ζωή μου, δεν θα το αφήσω πίσω για κανένα λόγο. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ να σας μεγαλώσω, αλλά θα κάνω και ό,τι καλύτερο μπορώ για το τραγούδι. Θα βαδίζουμε ίδια».

Για την ιδιαίτερα στενή σχέση με τη θεία της, Κούλα, η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Όταν χώρισα με τον Ανδρέα, ήρθε η θεία μου κι έμεινε μαζί μου για 13 χρόνια. Ήταν τα 13 πιο ωραία χρόνια της ζωής μου. Θα έλεγα ένα τεράστιο ευχαριστώ στη θεία Κούλα. Συγκινούμαι πάρα πολύ... Θα το ξαναζούσα γιατί όταν έχεις μέσα στο σπίτι τον παππού ή τη γιαγιά είναι πολύ ζεστό πράγμα, μεγαλώνουν πολύ ωραία τα παιδιά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved