Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Παίζει κιθάρα και τραγουδά στον γιο του, Κίμωνα

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο γνωστός σεφ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι και φέτος ο παρουσιαστής της «Φάρμας» που προβάλλεται στο Star.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του ριάλιτι στα οποία αρκετές φορές έχει μαζί και τον γιο του.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Παντού με τον γιο του - Η νέα φώτο από τα γυρίσματα της «Φάρμας»

Ο γνωστός σεφ άλλωστε προσπαθεί να περνάει αρκετό χρόνο με τον Κίμωνα που είναι δύο ετών. Όταν λοιπόν μπορεί τον έχει παρέα στα γυρίσματα.

Χθες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο παίζει κιθάρα και τραγουδά με τον γιο του. Ο μικρός "παλεύει" με τις χορδές κρατώντας μια πένα.

«Είναι υπέροχος μπαμπάς»

Τόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όσο και η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποφεύγουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και τη ζωή τους γενικότερα.

Xρύσα Μιχαλοπούλου: Ο Κουτσόπουλος junior νυχτοπερπατά στο κέντρο της πόλης

Ωστόσο, η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Buongiorno με αφορμή τη σειρά, Ταμπού στην οποία πρωταγωνιστεί μίλησε για τη μητρότητα αλλά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Είναι υπέροχος μπαμπάς, αλλά είναι και πολύ ωραίος σαν άνθρωπος γενικά, οπότε ότι και να έκανε, θα το έκανε καλά».

Και ανέφερε για τον γιο της: «Δεν θέλω να πάρει την αναβλητικότητα και των δύο σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα. Θέλω να πάρει όμως τις αρχές μας, αυτό προσπαθούμε και οι δύο από κοινού. Υπάρχει μια προσπάθεια συνεχής να είναι ωραίος τύπος. Ο γιος μας έχει αδυναμία και στους δύο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved