Mαμάδες επιλέγουν να φτιάξουν «no dad dinner» για βραδινό και γίνονται viral 

Όταν ο μπαμπάς λείπει την ώρα του βραδινού, οι μαμάδες αλλάζουν τα σχέδιά τους με εύκολα γεύματα.

Πολλές μαμάδες νιώθουν μια ανακούφιση καθώς ενώ αρχίζουν να φτιάχνουν βραδινό και ο σύζυγός τους στέλνει μήνυμα πως θα αργήσει να γυρίσει, οπότε δε θα προλάβει να φάνε όλοι μαζί στο σπίτι . Trend έγινε το παραπάνω σενάριο, με πολλές μαμάδες να μοιράζονται βίντεο με θέμα «no dad dinner».

Η τάση φαίνεται να ξεκίνησε από την @cailinaomi. «Όταν ο σύζυγός σου, σού στέλνει μήνυμα ότι δεν θα είναι σπίτι για βραδινό, οπότε αρχίζεις να ετοιμάζεις το "no dad dinner"», γράφει στο βίντεο, ενώ μπροστά της έχει ένα ξύλο κοπής, φρέσκα λαχανικά και στήθη από κοτόπουλο.

Βάζει τα λαχανικά και το κοτόπουλο πίσω στο ψυγείο και βγάζει από την κατάψυξη μια σακούλα με κατεψυγμένα κοτομπουκιές γιατί αυτό είναι ένα «αρκετά ισορροπημένο» γεύμα και τα παιδιά θα ενθουσιαστούν 100%.

«Υπέροχα νέα», γράφει στη λεζάντα του βίντεο. «Τα δημητριακά με γάλα θα μπορούσαν να είναι μία ακόμη επιλογή»

https://www.tiktok.com/@cailinaomi/video/7327792147451727134

Aυτό το trend έγινε προφανώς viral αφού πολλές μαμάδες ταυτίστηκαν.

Στο βίντεο της @maverickmother, με το που ο άντρας της τής έστειλε μήνυμα πως θα αργήσει να γυρίσει σπίτι, έβγαλε από το ντουλάπι δημητριακά και γέμισε ένα ποτήρι με κρασί για εκείνη.

https://www.tiktok.com/@maverickmother/video/7329968526297402657

Κάποια μαμά σχολίασε: «Το "no dad dinner" για εμάς σημαίνει πίτσα σε τορτίγια»

Ενώ κάποια άλλη έγραψε: «Εντάξει μαμάδες, αλλά γιατί το κάνουμε αυτό;! Γιατί όταν ο σύζυγος έχει επαγγελματικό ταξίδι, βγαίνουν τα χάρτινα πιάτα και τα μπολ με τα δημητριακά;»

Τέλος, μία μαμά μοιράστηκε το δικό της «no dad dinner» που έχει ως παράδοση με τον γιο της, το οποίο ζηλέψαμε: «Ο γιος μου και εγώ τρώμε στον καναπέ και μοιραζόμαστε ένα πλατό με τυριά και αλλαντικά . Το λατρεύουμε».

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved