Γιώργος Λιάγκας: Γιόρτασε τα γενέθλια της Φούσκας με τους γιους του

Instagram@ gliagas

Η Φούσκα έγινε τριών!

Ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει ιδιαίτερα ενεργός στα social media αποφεύγοντας ωστόσο συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά του.

Παρότι ένα μεγάλο μέρος των διακοπών του το πέρασε με τους γιους του – ο χρόνος που περνά μαζί τους δεν περιορίζεται σε αυτόν του κλασικού Σαββατοκύριακου – έκανε λιγοστές αναρτήσεις μαζί τους.

Γιώργος Λιάγκας: Φώτο από το μεγαλύτερο πάρκο της Μαδρίτης

Ενδεικτικά ανέβασε την ακόλουθη φωτογραφία με τον Γιάννη και τον Δημήτρη τον

περασμένο Ιούλιο, με το εξής σχόλιο: «About this summer… #summer #greece #summer2024 #summervibes #fun #summeringreece #fatherandsons #fatherandson #hugs»

Ενώ ακόμα μία ανάρτηση είχε κάνει για να συγχαρεί δημόσια την ομάδα παίδων water polo στην οποία συμμετέχει και ο γιο του για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

«Οι συγκινήσεις που προσφέρει ο αθλητισμός ειναι ασύγκριτες. Διαμορφώνει χαρακτήρες, ωραίους ανθρώπους και τους ετοιμάζει για τον στίβο της ζωης. Μονο απεριόριστος θαυμασμός, περηφάνια και δάκρυα χαράς, γι αυτούς τους μικρούς πρωταθλητές, Πρόκριση στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων στο water polo!!!! Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!! #myboy #prouddad @paowaterpolo», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Τα γενέθλια της Φούσκας

Πριν μερικές ημέρες, ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής ανέβασε σε insta story ένα στιγμιότυπο με τους γιους του και την αγαπημένη τους Φούσκα. Ο λόγος; Το αγαπημένο τους σκυλάκι έγινε τριών ετών! Μάλιστα έσβησαν και κεράκια για να τιμήσουν τη Φούσκα.

Η Φούσκα είναι μέλος της οικογένειάς τους από το 2022. Τα δύο αδέλφια, της έχουν μεγάλη αδυναμία και δεν την αποχωρίζονται σχεδόν ποτέ. Την έχουν μαζί τους στις διακοπές, στις βόλτες ενώ στο σπίτι δεν χάνουν την ευκαιρία να παίζουν μαζί της.

Instagram@ gliagas

Instagram@ gliagas

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved