Γιώργος Λύρας: Η selfie στο ασανσέρ με την κόρη του

Η Ηλέκτρα τράβηξε τη φωτογραφία. 

Γιώργος Λύρας: Η selfie στο ασανσέρ με την κόρη του

Καιρό είχε να ανεβάσει ο Γιώργος Λύρας νέα φωτογραφία με την αγαπημένη του κόρη, Ηλέκτρα.

Το πιο πρόσφατο σταθερό ποστ ήταν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές τον Ιούλιο. Τότε, είχε απαθανατίσει την κόρη του καθώς φωτογράφιζε το ηλιοβασίλεμα, σχολιάζοντας: «Μεγάλη μου αγάπη».

https://www.instagram.com/p/C9vFMLBuIzj/

Η Ηλέκτρα είναι 13 ετών και πλέον έχει φτάσει τους γονείς της στο ύψος. Ασχολείται με τον στίβο και έχει μεγάλη αδυναμία στην Cookie, τη σκυλίτσα τους.

Τόσο ο Γιώργος Λύρας όσο και η Πέγκυ Ζήνα, μοιράζονται κατά καιρούς φωτογραφίες με το μοναχοπαίδι τους.

https://www.instagram.com/p/C6mugIGqY0k/

Γιώργος Λύρας: «Μεγάλωσε το μωρό μου ...» - Οι φώτο της Ηλέκτρας στην Κύθνο σε ηλικία 4 και 12 ετών

Πριν μερικές ημέρες ο γνωστός μάνατζερ ανέβασε σε insta story την ακόλουθη selfie με την κόρη του στο ασανσέρ.

lyras-me-kori.jpg

Ο γάμος και η ασφάλεια

Η Πέγκυ Ζήνα είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Λύρα από το 2007 αν και η σχέση τους μετρά πολλά περισσότερα χρόνια. Σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό In Style είχε μιλήσει για τη σχέση τους αποκαλύπτοντας τι είναι αυτό που της άρεσε περισσότερο σε εκείνον.

Ο Γιώργος Λύρας φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την κόρη του - Τον έφτασε στο ύψος

https://www.instagram.com/reel/C5tGCqyKDXd/

«Πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση, που τον θεωρώ πολύ γοητευτικό, δεν είναι αυτό το πρώτο πράγμα που κοιτάζω σε έναν άνθρωπο, οπότε δεν είναι η εμφάνιση ο λόγος. Ο λόγος είναι ότι μου παρείχε την ασφάλεια του άντρα που μπορείς να ακουμπήσεις πάνω του, που είναι εκεί για να σε προστατέψει σε όλα. Ζώντας μαζί του, τα τέσσερα πρώτα χρόνια της σχέσης μας, πριν αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε και επαγγελματικά, όταν ακόμα την επίβλεψη μου είχε η δισκογραφική μου εταιρεία, έβλεπα ότι χαιρόταν – ή ανησυχούσε αντίστοιχα – με αυτά που συνέβαιναν σε μένα, αλλά για μένα, όχι σε σχέση με εκείνον. Αυτό λοιπόν ήταν κάτι που μέχρι τότε, που είχα σχέση… Σχέση; Να θυμάμαι ένα ή δύο φλερτ κυρίως στη ζωή μου; Γιατί η πρώτη μου σοβαρή σχέση ήταν ο Γιώργος.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved