Μεγάλος διαγωνισμός: Τι θα έλεγες να πάρεις «Το ατίθασο ρομπότ»… σπίτι σου;

Κέρδισε αναμνηστικά δώρα της ταινίας «Το ατίθασο ρομπότ». 

Μεγάλος διαγωνισμός: Τι θα έλεγες να πάρεις «Το ατίθασο ρομπότ»… σπίτι σου;

Αλήθεια, αργεί η επόμενη εβδομάδα; Γενικά δεν θέλουμε να προτρέχουμε, αλλά να, έχουμε έναν καλό λόγο να έρθει η επόμενη Πέμπτη. Και αυτό, γιατί στις 10 Οκτωβρίου θα αρχίσει επιτέλους να προβάλλεται «Το ατίθασο ρομπότ», η κινηματογραφική μεταφορά του αγαπημένου και βραβευμένου (και best seller των New York Times) βιβλίου με το ίδιο όνομα. Οπότε, τι σημαίνει αυτό;

Μα, φυσικά, ότι θα πάμε μαζί με τα παιδιά μας στο πιο κοντινό σινεμά που παίζει την ταινία! Αλλιώς, πώς θα δούμε την επική περιπέτεια που ζει ένα ρομπότ -σειρά ROZZUM μονάδα 7134, ή απλά Ρόζι- το οποίο ναυαγεί σε ένα ακατοίκητο νησί και πρέπει να προσαρμοστεί στο όχι και τόσο φιλόξενο περιβάλλον; Άσε που έχουμε περιέργεια να το δούμε να «χτίζει» σταδιακά σχέσεις με τα ζώα του νησιού, αλλά και -spoiler alert- να γίνεται ο θετός γονιός ενός ορφανού χηνόπουλου!

Όπως καταλαβαίνεις, η ταινία αφηγείται μια δυνατή ιστορία αυτογνωσίας και «αγγίζει» σημαντικά θέματα για τα προεφηβάκια μας (κυρίως), όπως η σχέση τεχνολογίας και φύσης, αλλά και το τι σημαίνει ζωή και σύνδεση με όλα τα έμβια όντα. Και είμαστε σίγουρες ότι το αποτέλεσμα θα είναι συνολικά ωραίο, καθώς πίσω από το σενάριο και τη σκηνοθεσία είναι ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Κρις Σάντερς (αποκλείεται να μην έχετε δει και εσείς τα «Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας», «Οι Κρουντς» και «Λίλο και Στιτς» της Disney!).

Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις ένα όμορφο δώρο στο παιδί σου και να φέρεις... σπίτι σου «Το ατίθασο ρομπότ», τότε δεν μένει παρά να πάρεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram του Mothersblog.gr για αναμνηστικά δώρα της ταινίας, που βασίζεται σε ένα βιβλίο-εκδοτικό φαινόμενο! Τα «βήματα» είναι εξαιρετικά απλά και τα διαβάζεις στη συνέχεια.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 4 Οκτωβρίου και έχεις την ευκαιρία να μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις μία μπλούζα ή ένα ημερολόγιο της ταινίας. Αν θέλεις να είσαι ένα από τα δέκα άτομα που θα κερδίσουν ένα από τα παραπάνω δώρα, το μόνο που μένει, είναι να κάνεις follow τον λογαριασμό του Mothersblog.gr και τον λογαριασμό της εταιρείας Tanweer Greece στο Instagram, καθώς και να κάνεις mention δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

Eikona2.jpg
Eikona1.jpg

Λοιπόν, είσαι έτοιμη να πάρεις μέρος στον πιο... best seller διαγωνισμό;

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved