Ryan Gosling: Η ιστορία πίσω από το πώς οι κόρες του τον ενέπνευσαν να παίξει τον Ken στην «Barbie»

Έχει επίσης την τέλεια απάντηση σε όποιον θεωρεί ότι είναι «πολύ μεγάλος» για τον ρόλο του Ken.

Ryan Gosling: Η ιστορία πίσω από το πώς οι κόρες του τον ενέπνευσαν να παίξει τον Ken στην «Barbie»
Bigstock

H ταινία «Barbie» με πρωταγωνιστές την Margot Robbie και τον Ryan Gosling έκανε τεράστια επιτυχία. Μπορεί φαινομενικά να ήταν «ανάλαφρη» αλλά τα μηνύματα που κατάφερε να περάσει ήταν πολύ βαθιά - αυτό χάρη στη σκηνοθέτιδα Greta Gerwig.

Σε μια συνέντευξή του στο GQ, ο Ryan Gosling μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με τον ρόλο του ως Ken και για το πώς η πατρότητα έχει αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία του, τόσο για τη δουλειά όσο και για την ζωή γενικότερα.

Όταν ο Gosling έλαβε αρχικά το τηλεφώνημα από τη σκηνοθέτιδα Greta Gerwig για να συμμετάσχει στην περίφημη πλέον ταινία, ήταν στο σπίτι με τα παιδιά του. Αφού έκλεισε το τηλέφωνο, βγήκε έξω και βρήκε μια κούκλα Ken γυμνή, μπρούμυτα στο χώμα, δίπλα σ΄ένα λιωμένο λεμόνι. Καθώς ο Gosling γύριζε την Barbie, η Esmeralda και η Amada συνέχισαν να παίζουν με τη δική τους κούκλα Ken και όταν μία μέρα την είδε ξανά, όπως είπε, ήταν σε λίγο καλύτερη μοίρα.

«Φορούσε σμόκιν, αν και αμάνικο», θυμήθηκε ο Gosling. «Και ρώτησα τις κόρες μου τι συνέβη και εκείνες μου απάντησαν πως πέθανε από αρθρίτιδα. "Ο Ken πέθανε!" Και εγώ είπα: "Τουλάχιστον έχει πρόσωπο και φοράει ρούχα". Αισθάνομαι ότι ήταν λίγο καλύτερα από εκεί που τον βρήκα την πρώτη φορά. Τότε σκέφτηκα πως η ιστορία αυτού του τύπου πρέπει να ειπωθεί».

Eva Mendes σε Ryan Gosling:«Πήγες τον Ken στα Oscar, τώρα γύρνα σπίτι να βάλουμε τα παιδιά για ύπνο»

https://www.instagram.com/reel/CuUs7PNR02D/

Και ενώ ο ηθοποιός προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του με τον ρόλο και την πορεία του Ken στο παιχνίδι των παιδιών του, παραδέχτηκε πως αυτό ήταν ένας από τους δυσκολότερους ρόλους που έχει αναλάβει.

«Ήταν σαν ένα νούμερο τσίρκου σε ψηλό συρματόσχοινο – με μικροσκοπικό σορτσάκι, χωρίς πουκάμισο και χωρίς δίχτυ. Έλεγα, "Δεν μπορώ να τα θαλασσώσω. Δεν μπορώ να γίνω ο τύπος που τα θαλάσσωσε με την ταινία Barbie. Οπότε, αν πρόκειται να το κάνω, πρέπει να κάνω περισσότερα από όσα ξέρω ότι είμαι ικανός να κάνω"», θυμήθηκε.

«Υπήρχαν στιγμές στα γυρίσματα που σκεφτόμουν: "Έχω να δουλέψω τόσο σκληρά από το Blue Valentine»

Μα πόσο έχει μεγαλώσει! Δες τον Ryan Gosling παρέα με την δίχρονη κόρη του Esmeralda

Η «απόρριψη» από τη μεριά της Gen Z και η αποστομοτική απάντηση του Ryan

Όταν κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας «Barbie» ,η Gen Z δεν ενθουσιάστηκε όσο οι millennials όταν είδαν ότι ο Gosling έπαιζε το ρόλο του Ken. Συγκεκριμένα ότι υπήρχαν πολλά σχόλια για το ότι είναι «πολύ μεγάλος» για να τον υποδυθεί.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός έχει την καλύτερη απάντηση για όλους τους haters του Ken εκεί έξω: «Αν ενδιαφερθήκατε ποτέ πραγματικά για τον Κεν, θα ξέρατε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον Κεν. Οπότε η υποκρισία αποκαλύπτεται. Γι' αυτό πρέπει να ειπωθεί η ιστορία του». «Είναι αστείο», συνεχίζει «το να ποστάρεις #notmyken. λες και είχαν σκεφτεί ποτέ τον Κεν πριν από αυτό».

Θα έλεγα, ξέρετε, αν οι άνθρωποι δεν θέλουν να παίξουν με τον δικό μου Ken, υπάρχουν πολλοί άλλοι Kens για να παίξουν».

Συνεχίζει, κάνοντας χιούμορ σε όλους τους haters που πιθανώς ήθελαν τον Timothy Chalamet ή τον Harry Styles να παίξουν το αγόρι της Barbie.

Ειλικρινά, αυτή η συνέντευξη κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο -αν δεν ήταν ήδη ξεκάθαρο- ότι η «Barbie» είναι μια ταινία που πρέπει να δείτε εάν δεν έχετε ήδη δει.

Με πληροφορίες από: mother.ly, gq.com

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved