Με το soundtrack της ταινίας «Ψηλά στον ουρανό» η Ανδρομάχη λικνίζει στην αγκαλιά της τον γιο της

Ανδρομάχη Δημητροπούλου - Γιώργος Λιβάνης: 24 μέρες γονείς

Μαργαρίτα Νικολάου
Με το soundtrack της ταινίας «Ψηλά στον ουρανό» η Ανδρομάχη λικνίζει στην αγκαλιά της τον γιο της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και 24 μέρες η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο σύντροφος της, Γιώργος Λιβάνης. Στις 12 Σεπτεμβρίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς και από τότε η ζωή τους έχει αλλάξει πολύ.

andromaxi-giorgos-livanis-(1).jpg

instagram @giorgos_livanisκαιandromache_dim

Τη γέννηση του μωρού τους την περίμεναν πώς και πώς, και μάλιστα δεν ήταν λίγες ο φορές που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Ανδρομάχη, φρόντιζε να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γέννηση του γιου τους

«Ήρθες 12/09/2024. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που ζούμε. Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη σας και τις πανέμορφες ευχές σας. Η ενέργεια και η θετική σας σκέψη μας συνοδεύουν σε κάθε βήμα και μας γεμίζουν με δύναμη. [...]Με πολλή αγάπη ,
Γιώργος & Ανδρομάχη», είχε γράψει κάτω από τις πρώτες φωτογραφίες που έδειχναν την ίδια στο μαιευτήριο έχοντας στην αγκαλιά τον μικρούλη γιο της και στο πλευρό της τον σύντροφό της, Γιώργο Λιβάνη.

«Σ’ ευχαριστώ για την περιπέτεια. Τώρα πήγαινε να ζήσεις μια καινούργια.», Up (Ψηλά στον ουρανό), 2009

Η «περιπέτεια» της εγκυμοσύνης πέρασε ευχάριστα, άφησε όμορφες αναμνήσεις και η Ανδρομάχη ζει μια καινούρια! Αυτή με το μωρό στο σπίτι. Όσο και αν είχε φανταστεί, αυτές τις στιγμές τίποτε δεν συγκρίνεται με την πραγματικότητα.

Πάνες, μπιμπερό, ξενύχτια, μπανάκια, άγρυπνα μάτια να παρακολουθούν το μικροσκοπικό αυτό πλασματάκι για να δουν αν αναπνέει, ανησυχίες, φόβοι, άγχη και συναισθήματα αγάπης είναι μερικά από όλα όσα βιώνει τις τελευταίες 24 μέρες η Ανδρομάχη.

Μετά την ανάρτηση από το μαιευτήριο, η Ανδρομάχη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ένα τρυφερό βίντεο, όπου λικνίζει απαλά στην αγκαλιά της τον γιο της με τη συνοδεία του soundtrack της ταινίας Up (Ψηλά στον ουρανό). Η ίδια στη λεζάντα γράφει: «Είσαι ό,τι πιο κοντινό σε Παράδεισο και Θεό είχα ποτέ στην αγκαλιά μου. Σ’αγαπάωωω μπειμπιιι».

https://www.instagram.com/reel/DAg8IhTMqqI/
DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved