Άκης Σακελλαρίου: Η κόρη του λατρεύει να τον τρομάζει και ανεβάζει τις αντιδράσεις του στο TikTok

instagram @sakellariou_akis

Ο Άκης Σακελλαρίου πέρα από ταλαντούχος ηθοποιός είναι και ένας γλυκύτατος μπαμπάς.

Αν και ο Άκης Σακελλαρίου διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες της οικογένειάς του.

Ο ηθοποιός ανήκει σε εκείνη την κατηγορία καλλιτεχνών που έχουν καταφέρει να διαφυλάξουν καλά οτιδήποτε αφορά στην προσωπική τους ζωή και δεδομένου αυτού δεν κάνει συχνές αναρτήσεις παρά μόνο φωτογραφίες που αφορούν στα επαγγελματικά του όπως θεατρικές παραστάσεις, εμφανίσεις ή και νέες συνεργασίες.

Μαζί με την σύζυγό του, Τίνα Βασιλικού, η οποία είναι γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Σμαράγδα και τον Ορέστη.

Η κόρη του, Σμαράγδα, ανεβάζει πού και πού μερικά βιντεάκια με τον μπαμπά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok (@smaragda.sak).

Tελευταία φορά, είχαμε δει τον αγαπημένο ηθοποιό να χορεύει σε ρυθμούς '80s μουσικής.

Άκης Σακελλαρίου: Χορεύει όπως στα 80's για χάρη της κόρης του

Αυτή τη φορά, η Σμαράγδα ανάρτησε ένα ξεκαρδιστρικό βιντέακι με στιγμές που έχει συλλέξει από τις φορές που έχει «τρομάξει» τον μπαμπά της καθώς εκείνος αμέριμνος μπαίνει σε κάποιο δωμάτιο ή στο σπίτι με τη ίδια να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του με την κάμερα του κινητού της.

Καθώς το βίντεο προχωρά, ο μπαμπάς Άκης φαίνεται πως πήρε το «κολάι» και μπαμπάς και κόρη τρομάζουν τώρα τον Ορέστη, ο οποίος προσπαθεί να μείνει ατάραχος.

https://www.tiktok.com/@smaragda.sak/video/7421567817255882006

Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του μετά το χειρουργείο

Πριν σχεδόν μία εβδομάδα, ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο έπειτα από το χειρουργείο που έκανε στο πόδι του. Στις 16 Σεπτεμβρίου ένας οδηγός λεωφορείου τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Συνεπώς, έμεινε εκτός της παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» που θα ανέβαινε από τις 9 Οκτωβρίου στο Θέατρο Βρετάνια.

«Ευχαριστώ βαθιά τον γιατρό που με χειρούργησε», έγραψε στη λεζάντα του post καθώς είχε στο πλευρό του την Σμαράγδα.


Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκμποή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1: «Πήγε καλά η εγχείρηση. Παίρνω πολλά φάρμακα βέβαια. Έγινα «σιδερένιος» κυριολεκτικά. Ας το πούμε και με λίγο χιούμορ. Έχω στο πέλμα μου, λάμες, βίδες και βελόνες, αλλά είμαι μια χαρά καθώς πέτυχε η εγχείρηση».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved