WaterWipes: Τα πιο αγνά μαντηλάκια στον κόσμο για όλη την οικογένεια και για κάθε στιγμή

Ένα χαριτωμένο πλασματάκι που μας κοιτάει με αγνότητα και περιμένει τη φροντίδα μας, μπορεί να αλλάξει πράγματι τη ζωή μας. Όλοι οι γονείς το έχουμε αισθανθεί, ίσως και να το βιώνουμε ήδη.

WaterWipes: Τα πιο αγνά μαντηλάκια στον κόσμο για όλη την οικογένεια και για κάθε στιγμή

Και η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που φέραμε στον κόσμο το μωρό μας, γνωρίζαμε πως πρέπει να το «θωρακίσουμε» με τα απαραίτητα εφόδια που θα συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξή του.

Πρώτο και κύριο στη mum-list μας ήταν η φροντίδα του δέρματός του. Και αυτό γιατί γνωρίζαμε πως το δερματάκι του μωρού μας αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματός του και μπορεί να λειτουργήσει ως προστατευτικό «φράγμα» απέναντι στους ερεθισμούς, τα βακτήρια και τα μικρόβια. Επειδή, όμως, είναι αρκετά ευαίσθητο στα πρώτα στάδια της ζωής του, χρειάζεται και την κατάλληλη περιποίηση.

Και κάπως έτσι, «έρχονται» στη ζωή μας τα WaterWipes ή αλλιώς το πιο αγνά μαντηλάκια στον κόσμο με μόνο δύο συστατικά: 99,9% νερό και μια σταγόνα εκχύλισμα σπόρων Grapefruit. Ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα ακόμα και του πιο ευαίσθητου βρεφικού δέρματος και κατάλληλα για χρήση από την πρώτη κιόλας μέρα- ακόμα και για πρόωρα βρέφη. Είμαστε σίγουροι πως, μόλις τα εντάξουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα, θα γίνουν οι πιο καλοί και… αγνοί φίλοι όλης της οικογένειας!

waterwipes1.jpg

Η πιο αγνή φροντίδα για το μωρό μας

Ωστόσο, για να φροντίσουμε το δερματάκι του μωρού μας σωστά, πρέπει να γνωρίζουμε τη σύστασή του, διότι είναι πράγματι δομικά μοναδική. Η επιδερμίδα του είναι 20% πιο λεπτή και η κεράτινη στιβάδα 30% λεπτότερη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι πολύ ευαίσθητο και ευάλωτο και έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενυδάτωση. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα για το ευαίσθητο δερματάκι του.

waterwipes2.jpg

Κάπου εδώ, κάνουν την εμφάνισή τους τα WaterWipes, τα μοναδικά υγρά μαντηλάκια με δύο μόνο συστατικά: 99,9% νερό και μία σταγόνα εκχύλισμα σπόρων Grapefruit. Γιατί σε περίπτωση που δεν το γνώριζες τα WaterWipes είναι τα μοναδικά υγρά μαντηλάκια που συστήνονται από μαίες και παιδιάτρους ως η μόνη εναλλακτική στον καθαρισμό με βαμβάκι/γάζα και νερό, από την πρώτη κιόλας μέρα της γέννησης του μωρού μας.

Σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απαλά και φιλικά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού μας, χωρίς επιβλαβή χημικά, δεν το ερεθίζουν. Παράλληλα, είναι 100% Plastic-free, βιοδιασπώμενα και εγκεκριμένα από το «Alllergy UK» και το «The National Eczema Association of America». Και το πιο σημαντικό; Είναι τα πρώτα μαντηλάκια που έχουν πιστοποιηθεί ως Microbiome- friendly, καθώς δεν διαταράσσουν το μικροβίωμα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος.

waterwipes5.jpg

Πώς χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά μαντηλάκια στον κόσμο

Για όλες τις φορές που το μωρό μας αποκοιμήθηκε πάνω στο στήθος μας ή πρόκειται να το κάνει κατά τη διάρκεια του θηλασμού, αρκεί να γνωρίζουμε την πιο άμεση και πρακτική λύση: Τα μαντηλάκια WaterWipes. Διότι με αυτά, μπορούμε να αλλάζουμε το μωρό μας, να το καθαρίζουμε, χωρίς να το πλένουμε κάθε φορά και να το ξυπνάμε. Επίσης, τα συγκεκριμένα μαντηλάκια είναι ιδανικά για να καθαρίζουμε το πρόσωπό του μετά το θηλασμό ή μετά το φαγητό του.

waterwipes6.jpg

Και επειδή, μία δοκιμή θα μας πείσει, όλες οι μανούλες μπορούμε να βάλουμε ένα πακέτο WaterWipes στο ψυγείο και να δημιουργήσουμε δροσερές ενυδατικές κομπρέσες για την ανακούφιση του στήθους μετά τον θηλασμό. Επίσης, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για την ευαίσθητη περιοχή, μετά τον τοκετό, για να σκουπίσουμε κάποια καταπραϋντική κρέμα από το στήθος ή ως μάσκα ενυδάτωσης - ακόμα και αν έχουμε αλλεργίες.

Το «ταξίδι» της μητρότητας είναι ξεχωριστό για κάθε γυναίκα, ωστόσο, όλες συναντιόμαστε σε ένα κοινό σημείο: Στη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος του μωρού μας με τα μαντηλάκια WaterWipes. Και αυτή είναι μία συνήθεια που ξεκινάει από εμάς αλλά «ακολουθεί» το μικρό μας μέχρι και το νηπιαγωγείο, τις πρώτες τάξεις του σχολείο, αντιμετωπίζοντας το άγχος του… αποτελεσματικού σκουπίσματος ή ακόμα και στην εφηβεία κατά την πρώτη έμμηνο ρύση.

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved