Θοδωρής Αθερίδης: Απολαυστικό το βίντεο με τα εγγόνια του - Οι τρεις τους παίζουν στο σαλόνι

«Αδελφοί Μαγκλάρα», σχολίασε ο ηθοποιός.

O Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας ευτυχισμένος παππούς. Λατρεύει τα εγγόνια του και με κάθε ευκαιρία περνά χρόνο μαζί τους.

Θοδωρής Αθερίδης: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον εγγονό του, Θοδωρή Jr

Πριν από λίγες ώρες ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα απολαυστικό βίντεο με τα παιχνίδια μαζί τους στο σπίτι.

Κάθεται δίπλα στον μικρό ο οποίος φωνάζει από χαρά, γελά με τις γκριμάτσες που κάνει ο παππούς του και παράλληλα σπρώχνει τον αδελφό του για να πέσει στον καναπέ.

Το βιντεάκι συγκέντρωσε μέσα σε ελάχιστες ώρες χιλιάδες likes ενώ δεκάδες ήταν και τα σχόλια των ακολούθων του για το πόσο υπέροχος παππούς είναι.

Η επέμβαση του Θοδωρή jr και τα λόγια που "διέλυσαν" τον παππού του

O Θοδωρής Αθερίδης έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο όμορφα περνάει με τα εγγόνια του.

Πριν μερικές ημέρες αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day κι ένα συγκινητικό περιστατικό που συνέβη με τον μεγάλο γιο της κόρης του, Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα. Ο Θοδωρής jr έκανε ένα χειρουργείο και τα λόγια του μικρού μετά την επέμβαση τον ...διέλυσαν.«Αυτό που με διέλυσε ήταν ο μεγάλος μου εγγονός που έκανε εγχείρηση για αμυγδαλές και κρεατάκια. Εγώ έφευγα από τη μία πρόβα για την παράσταση και είχα μια ώρα κενό. Μπήκα σε ένα μαγαζί για παιχνίδια και τον πήρα με face time για να μου πει ποιο δώρο θέλει. Μόλις είχε ξυπνήσει από τη νάρκωση…».

Και πρόσθεσε: «Πήρα το δώρο, μπήκα στο νοσοκομείο, περιμένοντας πως το παιδί θα δει το δώρο… Και χ@@στηκ@ για το δώρο. Με κοιτάει εμένα, με παίρνει αγκαλιά και μου λέει ψιθυριστά στο αυτί “μου έλειψες”. Με διέλυσε εκείνη την ώρα. Έτσι με διαλύει ο μεγάλος».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved