Μεγάλος διαγωνισμός: Πες «ναι» σε μία οικογενειακή έξοδο για την πρεμιέρα Looney Tunes

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant- premiere της μεταγλωττισμένης ταινίας «Looney Tunes:Ο Πόρκι και ο Ντάφι σώζουν τη γη».

Μεγάλος διαγωνισμός: Πες «ναι» σε μία οικογενειακή έξοδο για την πρεμιέρα Looney Tunes

Τι και αν ο Οκτώβριος έχει μπει για τα καλά και μικροί-μεγάλοι έχουμε επιστρέψει στο πρόγραμμά μας; Η Κυριακή θα είναι πάντα αφιερωμένη στις οικογενειακές μεσημεριανές εξόδους. Βλέπεις, είναι η μέρα που γονείς και παιδιά νιώθουμε μία ελευθερία από τα «πρέπει», από τα ωράρια και όλα τα τυπικά της εβδομάδας και έτσι, παίρνουμε δύναμη να φτιάχνουμε από την αρχή τις εβδομάδες μας. Γι’ αυτό, έχει σημασία να τη γιορτάζουμε και να την περνάμε κάθε φορά διαφορετικά.

Στην περίπτωση, λοιπόν, της Κυριακής 20 Οκτωβρίου έχουμε βρει, ήδη, τι διαφορετικό θα κάνουμε και αν κάνεις «γρήγορες» κινήσεις, μάλλον θα έχουμε κοινό προορισμό. Διότι ο Πόρκι Πιγκ και ο Ντάφι Ντακ επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με μία κωμική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία του Pete Browngardt. Στη νέα ταινία «LOONEY TUNES: Ο ΠΟΡΚΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΦΙ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ» από τη Feelgood Entertainment, οι ήρωες τρέχουν ενάντια στον χρόνο για να σώσουν τον κόσμο, όταν ένας καταχθόνιος εξωγήινος εκμεταλλεύεται μία νέα γεύση τσίχλας για να χειραγωγήσει τους ανθρώπους.

Θα καταφέρει ο Πόρκι και ο Ντάφι, σε συνεργασία με την Πετούνια Πιγκ να αποφύγουν τα τρομακτικά ζόμπι της τσίχλας και να φτάσουν στο σκάφος του εξωγήινου, για να αποτρέψουν τον αφανισμό του κόσμου; Θα μάθεις μόνο αν λάβεις μέρος στον διαγωνισμό που κάνει το Mothersblog.gr.

Looney-Tunes3.jpg

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 14 Οκτωβρίου έως και τις 18 Οκτωβρίου. Για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί να κάνεις follow στον λογαριασμό του Mothersblog.gr και τον λογαριασμό της Feelgood Entertainment στο Instagram, ενώ θα κάνεις mention δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ακολούθησε τα «βήματα» και ίσως είσαι ανάμεσα στις 10 τυχερές που θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για την avant- premiere της μεταγλωττισμένης ταινίας «LOONEY TUNES: Ο ΠΟΡΚΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΦΙ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ILION ESCAPE την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης τις 12:30 το μεσημέρι.

https://www.instagram.com/p/DBGv9Eeqab6/

Αν, λοιπόν, αναρωτιέσαι ακόμα πώς θα περάσεις την πιο όμορφη και διαφορετική Κυριακή με την οικογένειά σου, αρκεί να δηλώσεις έγκαιρα συμμετοχή στον διαγωνισμό για να βρεθείς στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Looney Tunes. Εκεί, ο Πόρκι και ο Ντάφι θα σου έχουν όλες τις απαντήσεις.

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved