Χρύσα Μιχαλοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Κίμωνα και τις φίλες της

Η ηθοποιός έκανε αρκετές αναρτήσεις από τον εορτασμό των γενεθλίων της. 

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Κίμωνα και τις φίλες της

Τα γενέθλιά της είχε στις 16 Οκτωβρίου η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Έγινε 27 ετών και γιόρτασε το γεγονός παρέα με τις φίλες της και φυσικά τον γιο της.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Βγήκε βόλτα με τον γιο της και τις φίλες της

Η ηθοποιός, που την περίοδο αυτή συμμετέχει στη σειρά του Mega « Ταμπού», το τελευταίο διάστημα κάνει όλο και πιο συχνά αναρτήσεις με τον μοναχογιό της.

Αυτή τη φορά ήταν από τα γενέθλιά της.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου χαμογελά με ευτυχία έχοντας απέναντί της τον Κίμωνα που κοιτάζει την τούρτα γενεθλίων της μαμάς του.

«Mommy’s birthday 🎂» ήταν το σχόλιό της.

Μοιράστηκε όμως ακόμα μία με τον Κίμωνα από βόλτα τους σε λούνα παρκ.

chrysamichalopoulou-me-gio.jpg

Instagram@chrysamichalopoulou

Οι φίλες της ηθοποιού είχαν οργανώσει ένα mini παρτι στο σπίτι της με τον απαραίτητο στολισμό, τα γυαλιά happy birthday και φυσικά την τούρτα.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ανέβασε στον λογαριασμό της αρκετές φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Φαινόμαστε αστέρι από την θάλασσα. Τρεις χιλιετίες περνούν μέσα σε μια στιγμή».

Xρύσα Μιχαλοπούλου: Ο Κουτσόπουλος junior νυχτοπερπατά στο κέντρο της πόλης

Οι αναρτήσεις της από τις οποίες απουσίαζε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πυροδότησαν ξανά τις φήμες πώς το ζευγάρι έχει πάρει χωριστούς δρόμους, χωρίς ωστόσο κανείς από τους δύο να τις επιβεβαιώνει ή να τις διαψεύδει μέχρι στιγμής.

«Είναι υπέροχος μπαμπάς»

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ήταν καλεσμένη στο Buongiorno με αφορμή τη σειρά "Ταμπού" στην οποία πρωταγωνιστεί και μίλησε για τη μητρότητα αλλά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Είναι υπέροχος μπαμπάς, αλλά είναι και πολύ ωραίος σαν άνθρωπος γενικά, οπότε ότι και να έκανε, θα το έκανε καλά», είπε αρχικά.

https://www.instagram.com/p/C-VJF8etDAO/

Μιλώντας στη συνέχεια για τον γιο της είπε πως δεν θέλει «να πάρει την αναβλητικότητα και των δύο σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα. Θέλω να πάρει όμως τις αρχές μας, αυτό προσπαθούμε και οι δύο από κοινού. Υπάρχει μια προσπάθεια συνεχής να είναι ωραίος τύπος. Ο γιος μας έχει αδυναμία και στους δύο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved