Βίκυ Κάβουρα: Μαμά και πέντε μηνών κόρη φορούν matching denim jacket με την γοργόνα Άριελ

instagram @vicky_kavoura

Φωτογραφίες από την οικογενειακή εξόρμηση στα Καλάβρυτα.

Ποιος είναι ο ιδανικός κοντινός προορισμός για ένα ΣΚ; Τα Καλάβρυτα. Εκεί βρέθηκε η οικογένεια Κάβουρα- Τζαβέλα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η γνωστή ηθοποιός αυτό το διάστημα απέχει αρκετά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Μαμά και κόρη, λοιπόν, είναι αχώριστες και φαίνεται πως η μαμά Βίκυ έχει πάθει έρωτα με τη μικρή της!

Πέρα από τον καθαρό αέρα και το ατελείωτο πράσινο τοπίο, μαμά και κόρη φόρεσαν matchin jean jacket, τα οποία στην πλάτη έχουν custom made ζωγραφιά την πιο γνωστή γοργόνα της Disney, την πριγκίπισσα Άριελ.

«Ariel and baby Ariel 🧜‍♀️
Mommy crab 🦀 &
Mini crab 🦀», έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησης η μαμά Βίκυ.

«Έμεινα εκτός δουλειάς από επιλογή μου λόγω του μωρού»

«Έμεινα εκτός δουλειάς λόγω του μωρού αλλά ήταν επιλογή μου. Θεώρησα ότι ήταν φυσιολογικό να αφοσιωθώ σε αυτό, ήθελα να το ζήσω. Σίγουρα φοβάσαι για τη δουλειά, κι εγώ σκέφτομαι ότι έμεινα καιρό απ’ έξω, κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Τώρα είμαι έτοιμη να δουλέψω. θα προτιμούσα να κάνω περισσότερο τηλεόραση, και σίριαλ και παρουσίαση», δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved