«Αυτές είμαστε εμείς!» - Οι σπάνιες φώτο που δημοσίευσε η Serena Williams με τις κόρες της

Οι μικρές Adira και Olympia είναι αξιολάτρευτες.

Μαργαρίτα Νικολάου
«Αυτές είμαστε εμείς!» - Οι σπάνιες φώτο που δημοσίευσε η Serena Williams με τις κόρες της

instagram @serenawilliams

H Serena Williams μοιράστηκε δύο σπάνιες φωτογραφίες με τις κόρες της και όπως θα δείτε είναι τρία αξιολάτρευτα κορίτσια. Η 23 φορές πρωταθλήτρια του Grand Slam, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Alexis Ohanian την 7χρονη Olympia και την μόλις ενός έτους Adira, εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της.

H Serena Williams χάρισε το μητρικό γάλα που της περίσσεψε

«Αυτές είμαστε εμείς... Ετοιμαζόμαστε για την Taylor Swift», έγραψε η Serena Williams στη λεζάντα της ανάρτησής της. Μαζί με τον σύζυγό της, πήγαν τις κόρες τους σε ένα από τα Eras Tour stops της Taylor Swift στο Miami το περασμένο Σαββατοκύριακο, και ντύθηκαν για το γεγονός. Η αθλήτρια φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα, αθλητικά παπούτσια και δυο βραχιολάκια φιλίας στον καρπό. Στα χέρια της κρατούσε τη μικρή Adira, που ήταν αξιολάτρευτη με τον γαλάζιο φιόγκο στα μαλλιά και το κολιέ φιλίας.

Η Olympia απαθανατίστηκε τη στιγμή που χόρευε. Φορούσε ένα λαμπερό κορμάκι όμοιο με εκείνο που φοράει η Swift κατά τη διάρκεια του Tour της. Τ

Οι διαδικτυακοί της φίλοι λάτρεψαν αυτές τις φωτογραφίες και σχολίασαν: «Ωωω... Κοίτα εσένα και τα κορίτσια σου. Τόσο αξιολάτρευτα. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Ελπίζω να διασκέδασαν!!!»

«Είστε τόσο χαριτωμένες swiftieeeesss. ✨»

Serena Williams: Η αντίδραση της κόρης της όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει αδερφάκι (βίντεο)

Το μαγευτικό Σαββατοκύριακο των Adira και Olympia ολοκληρώθηκε με νόστιμα «Papa Pancakes» που έφτιαξε ο μπαμπάς τους! Ο Ohanian μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από τις χειροποίητες τηγανίτες του, μεταξύ των οποίων και μερικές με φωτογραφίες των κοριτσιών που είναι πραγματικά εντυπωσιακές!

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: φαίνεται πόσο πολύ αγαπούν αυτά τα κορίτσια και οι δύο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved