Βίκυ Κάβουρα: Η mirror selfie στο ασανσέρ με την κόρη της που θα ταυτιστείς 100% εάν είσαι νέα μαμά

instagram @vicky_kavoura

Αχ αυτές οι χαριτωμένες δυσκολίες της μητρότητας...

Εδώ και περίπου 5 μήνες (από τις 30 Μαΐου) η Βίκυ Κάβουρα και ο σύντροφός της, Γιώργος Τζαβέλλας, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο ποδοσφαιριστής έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, καθώς έχει και έναν γιο από τον προηγούμενό του γάμο.

Η Βίκυ Κάβουρα ούσα πολύ ενεργή στα social media, αναρτά αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ως νέα μαμά τόσο σε story όσο και σε σταθερά posts.

Αυτή τη φορά, μοιράστηκε με τους followers στο Instagram ένα story που δείχνει στο 100% το πώς είναι μία νέα μαμά όταν φεύγει από το σπίτι.

Η μαμά Βίκυ κρατά μια τεράστια μαύρη τσάντα χειρός, ένα backpack και την μηνών κόρη της, η οποία φαίνεται λες και ετοιμάζεται να κολυμπήσει στο νερό.

Βίκυ Κάβουρα: Το baby shower στη γιορτή του συζύγου της και η τούρτα υπερπαραγωγή

«Mom life» γράφει και είμαστε σίγουρες πως και εσείς έτσι φεύγετε από το σπίτι έαν έχετε μωρό παιδί - γιατί και εμείς έτσι ακριβώς ήμασταν χωρίς καμία υπερβολή.

instagram @vicky_kavoura

«Ο Γιώργος το ήξερε ότι είμαι έγκυος, εγώ δεν το ήξερα»

Την περασμένη Δευτέρα (14.10) η Βίκυ Κάβουρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» στον ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφαση να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, αλλά και για την στιγμή που εκείνη και ο Γιώργος Τζαβέλλας έμαθαν ότι είναι έγκυος.

«Το ήξερε ο Γιώργος ότι είμαι έγκυος, εγώ δεν το ήξερα. Δεν ξέρω πώς το κατάλαβε και μου είπε ”πάμε να κάνεις μια εξέταση” και πήγα για πλάκα και έπαθα σοκ, δεν το περίμενα. Το θέλαμε βέβαια. Καταρχάς, όταν με πήρε τηλέφωνο η γυναικολόγος μου και μου είπε ”συγχαρητήρια” είστε έγκυος, της το έκλεισα, έπαθα σοκ. Πήρα τον χρόνο μου και την πήρα πίσω τηλέφωνο. Μετά πήρα τον Γιώργο και μου είπε ”εντάξει, το ξέραμε”. Μου το ανακοίνωσε εκείνος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός ανέφερε πως «Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Ήθελα πολύ, αλλά υπό προϋποθέσεις. Ήθελα να βρω τον κατάλληλο σύντροφο. Ο κάθε άνθρωπος έχει το άλλο του μισό και πρέπει να το βρει. Για εμένα αυτό σημαίνει, ένας άνθρωπος, που ενδιαφέρεται πολύ για την οικογένειά του και που μοιάζουμε στην ψυχή».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved