Μιχάλης Ζαμπίδης: Οι δίδυμες κόρες του μεγάλωσαν (φώτο)
Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες τους που δημοσίευσε ο Iron Mike.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έγινε πρώτη φορά πατέρας τον Μάϊο του 2022 , όταν ο σύζυγός του Μαρία Ντάσιου γέννησε τις δίδυμες κόρες τους, Σοφία και η Αγάπη-Γεωργία.
Μιχάλης Ζαμπίδης: Χορεύει με την κόρη του - Ανεκτίμητες στιγμές
Όπως έχει πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” « η πατρότητα μου έχει δώσει κίνητρο, οτιδήποτε κάνω το κάνω για την οικογένειά μου. Η χαρά είναι διπλάσια. Είναι απαιτητική η καθημερινότητα με τα δίδυμα, είναι πρόκληση για μένα να κρατάω τις κόρες μου».
Σε άλλο σημείο ανέφερε πως «τα παιδιά σε γλυκαίνουν, τσαλακώνεις τα κουτάκια σου. Σε κάνουν πιο γλυκό, σου γλυκαίνουν τις γωνίες».
Μιχάλης Ζαμπίδης: Σπάνια στιγμιότυπα με τις γυναίκες της ζωής του
Μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι η πρώτη λέξη που είπαν οι κόρες τους ήταν «μπαμπά».
Και μπορεί για τον ίδιο το ρινγκ να είναι η ζωή του, δεν έκρυψε πως διακατέχεται από άγχος και μόνο με την ιδέα να δει τις κόρες του πάνω στο ρινγκ.
«Θα με άγχωνε να δω τις κόρες μου στο ρινγκ. Κάποια στιγμή όταν έπεσε η κόρη μου από τον καναπέ και χτύπησε ένιωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου ότι δεν είμαι Iron», είχε πει χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξη.
Οι φωτογραφίες με τις κόρες του
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αναρτά αρκετά συχνά στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες με τις κόρες του.
Η πιο πρόσφατη ήταν από βόλτα στα χιόνια με τον ίδιο να γράφει πώς ήταν η πρώτη τους επαφή με το χιόνι.

Instagram@ironmikezambidisofficial
Δείτε κι άλλες φωτογραφίες των διδύμων στη gallery που ακολουθεί:

Instagram@ironmikezambidisofficial
.jpg?t=2zT-ccf8nsyV-x7keUILPg)
Instagram@ironmikezambidisofficial
.jpg?t=LlXseB9cTvdG2-iB5muleg)
Instagram@ironmikezambidisofficial
.jpg?t=CweZgNNI0w_UoKKIydbSSg)
Instagram@ironmikezambidisofficial