Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις κόρες και τη μητέρα της σε χαλαρή βόλτα

Μαμά, γιαγιά και εγγονές απόλαυσαν την κυριακάτικη βόλτα τους.  

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις κόρες και τη μητέρα της σε χαλαρή βόλτα
instagram@stam_tsimtsili

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εκτός από επιτυχημένη επαγγελματίας, παραμένει μια αφοσιωμένη μητέρα, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένεια και την ουσιαστική επαφή με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Girls Power» από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μία φωτογραφία γεμάτη γλυκύτητα με τις κόρες της

Χθες, Κυριακή, η παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε την όμορφη μέρα και πήγε βόλτα με τις κόρες της και τη μητέρα της. Μοιράστηκε μάλιστα και σχετικό στιγμιότυπο όπου ποζάρουν και οι τέσσερις στον φακό. «Βόλτα για κορίτσια με τη γιαγιά μας!», ήταν το σχόλιό της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οικογενειακό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη - Οι φώτο με τα παιδιά της και τη νονά της

tsimtsili-me-kores-kai-giagia.jpg

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με το κομψό και casual look της, επιλέγοντας τζιν παντελόνι το οποίο συνδύασε με φανελάκι και διάφανο μπλουζάκι με γιακά.

Οι κόρες της ήταν εξίσου χαριτωμένες και καλοντυμένες, αποδεικνύοντας ότι το στιλ είναι... οικογενειακή υπόθεση! Σε αντίθεση με τη μαμά Σταματίνα που είχε τα μαλλιά της κάτω, οι κόρες της επέλεξαν μπόξερ πλεξούδες.

Η αδυναμία της Σταματίνας Τσιμτσική στη μητέρα της

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, Γιώτα (Παπαγιώτα).

mama-stamatinas-tsimtsili-kai-aderfi.jpg

Συχνά πυκνά μιλάει γι’αυτήν στην εκπομπή της Happy Day, ενώ είναι πλέον …παράδοση να είναι παρούσα στην πρεμιέρα κάθε νέας τηλεοπτικής σεζόν.

stam_tsimtsili-me-mama-tiw.jpg

instagram@stam_tsimtsili

Όπως είχε αποκαλύψει ζωντανά σε παλιότερη εκπομπή της (4/2024), όταν χάθηκε ο μπαμπάς της, είχε πει στη μητέρα της πως πρέπει να φτιάξει τη ζωή της.

«Εγώ ας πούμε όταν χάθηκε ο μπαμπάς μου, έλεγα στη μητέρα μου “πρέπει να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου”. Η μαμά μου επέλεξε να μην το κάνει. Ήμουν πάνω από 20 χρόνων τότε... », είχε πει χαρακτηριστικά.

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved