Πέντε βότανα που νοστιμίζουν και κάνουν το φαγητό πιο υγιεινό
Η ελληνική χλωρίδα είναι ξακουστή για την ποικιλία βοτάνων και μυρωδικών τα οποία έχουν πολλές και σημαντικές χρήσεις τόσο στον τομέα της υγείας, όσο και της διατροφής.
Τι πιο απλό λοιπόν από την αξιοποίησή τους στην κουζίνα, προκειμένου να ενισχύσετε τη γεύση των φαγητών αλλά και να ωφεληθείτε από τα αντιοξειδωτικά και τις άλλες πολύτιμες ουσίες τους.
Δείτε 5 δημοφιλή βότανα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη μαγειρική αλλά και τα μοναδικά οφέλη τους:
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr