Πέντε τρόποι να μαγειρέψεις τα όσπρια
Μοιάζει σαν να περνούν ταινία από μπροστά σου, όλες οι συνταγές που βαρέθηκες να εκτελείς πέρσι κατά την περίοδο της Σαρακοστής.
Οι φακές της μαμάς σου, τα ψητά θαλασσινά, τα ρεβίθια και την έλλειψη δημιουργικότητας στην κουζίνα, γενικότερα. Φέτος λοιπόν, ακόμη ένας λόγος για να νηστέψεις και να αποτοξινωθείς, είναι οι πολλές διαφορετικές συνταγές που μπορείς να δοκιμάσεις στην κουζίνα σου. Παρακάτω, θα βρεις πέντε από τους τρόπους που μπορείς να μαγειρέψεις τα όσπρια.
Λευκή φασολάδα με curry, κολοκύθα και δεντρολίβανο
Θα χρειαστείς:
250 γρ. φασόλια λευκά
2 καρότα
½ φλ. φρέσκα φύλλα δεντρολίβανο
10 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. curry
1 κ.γ. κύμινο τριμμένο
300 γρ. κόκκινη κολοκύθα σε κύβους
200 ml ελαιόλαδο
1 φλ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
Χυμός λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο Sarakosti.gr