Τα 6 φρούτα με τη λιγότερη ζάχαρη (pics)
Η ζάχαρη είναι ένα απαραίτητο συστατικό στη διατροφή μας, καθώς μας δίνει ενέργεια και τονώνει το αίσθημα της ευεξίας. Χρειάζεται όμως να την καταναλώνουμε με μέτρο, καθώς σε υπερβολικές ποσότητες είναι επιβλαβής για την υγεία.
Η ζάχαρη των φρούτων διαφέρει ως προς την επίδρασή της στον οργανισμό μας από την επεξεργασμένη λευκή ζάχαρη που υπάρχει στα γλυκά ή στα πρόχειρα γεύματα. Για όσους όμως προσέχουν το σάκχαρό τους, όπως τα άτομα με προδιαβήτη ή διαβήτη τύπου 2, είναι αναγκαίος ο περιορισμός της πρόσληψης ζάχαρης από όποια πηγή κι αν προέρχεται.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr