Φλούδες πορτοκαλιού: 9 εκπληκτικές χρήσεις μέσα από εικόνες
Τα πορτοκάλια είναι εσπεριδοειδή, γνωστά για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C και με πολλά οφέλη για την υγεία.
Λόγω της περιεκτικότητάς τους σε αντιοξειδωτικές ουσίες, η τακτική κατανάλωσή τους έχει συνδεθεί με μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του στόματος, του λάρυγγα και του στομάχου έως και 50%.
Έχει αποδειχθεί επίσης ότι συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων και εγκεφαλικού.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr