Οι πέντε πιο «ενοχλητικοί» λεκέδες στην κουζίνα και πώς να τους καθαρίσετε (vid)
Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο πολυχρησιμοποιημένους χώρους του σπιτιού.
Εκεί μαγειρεύουμε τα γεύματα όλης της οικογένειας, φτιάχνουμε τα γλυκά μας, ετοιμάζουμε τον πρωινό μας καφέ, απολαμβάνουμε το μεσημεριανό και το βραδινό μας.
Όλη αυτή η καθημερινή χρήση των κουζινικών σκευών, των ηλεκτρικών συσκευών και των πάγκων, συνεπάγεται πολλούς και διαφορετικού είδους λεκέδες. Βέβαια υπάρχουν και κάποιο λεκέδες που είναι πιο δύσκολοι από άλλους και κάθε φορά για να τους αφαιρέσουμε, απαιτείται κόπος και χρόνος.
Η κατσαρόλα όπου έχουν μείνει υπολείμματα φαγητού, το κάτω μέρος του μπρικιού το οποίο με τη συχνή χρήση μαυρίζει και φθείρεται, το τάπερ που παίρνουμε στη δουλειά και στο σχολείο που αν και το πλένουμε, εξακολουθεί να μυρίζει και να έχει υπολείμματα λαδιού, είναι μόνο μερικοί από αυτούς.