Ξεκαρδιστικό βίντεο: Νήπιο βρίσκεται κάτω από το αυτοκίνητό του και προσποιείται ότι είναι μηχανικός

Μαμά απαθανάτισε τον γιο της να παίζει και να προσποιείται ότι είναι μηχανικός αυτοκινήτων. Το βίντεο είναι απολαυστικό.

Μαργαρίτα Νικολάου

Τα παιδιά μας αφήνουν πολλές φορές άφωνους με τις ιδέες τους, τα καμώματά τους, τη φαντασία τους και τις απαντήσεις που κάποιες φορές δίνουν σε ερωτήσεις που τους κάνουμε.

Πρόκειται για παιδιά που γεννήθηκαν με την αίσθηση του χιούμορ και ό,τι και αν κάνουν προσφέρουν άπλετο γέλιο στη μαμά και τον μπαμπά.

Πιτσιρικάς έκανε «thumbs-up» για πρώτη φορά και τρελάθηκε

Ένα από αυτά τα πιτσιρίκια είναι και αυτό που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Μαμά απαθανάτισε τον γιο της να παίζει και να προσποιείται ότι είναι μηχανικός αυτοκινήτων. Το βίντεο είναι απολαυστικό.

«Βγήκα έξω για να δω τι κάνει ο τετράχρονος γιος μου και τον πέτυχα να ακούει Morgan Wallen και να φτιάχνει το φορτηγάκι του», γράφει επάνω στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Ο μικρός όπως θα δείτε και εσείς, βρίσκεται στο γκαράζ όπου η οικογένειά του φυλάει τα αυτοκίνητα. Εκεί βρίσκεται και το δικό του αυτοκίνητο, ένα μπλε Ford. Ο πιτσιρικάς μιμούμενος τον μπαμπά ή τα καρτούν που βλέπει στην τηλεόραση, είναι χωμένος κάτω από το αυτοκίνητό του και με τα εργαλεία του μαστορεύει.

Δείτε το βίντεο στην αρχή του άρθρου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved