Αν συμμετείχαν μωρά στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ξεκαρδιστικό βίντεο

Αυτά τα βίντεο με μωρά να αγωνίζονται για ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, γίνονται τα αγαπημένα του διαδίκτυο και κλέβουν τις καρδιές εκατομμυρίων χρηστών.

Μαργαρίτα Νικολάου

Μπορεί να δημοσιεύτηκε πριν από περίπου 7 χρόνια, όμως τώρα και με αφορμή του Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

«Τι θα γινόταν αν αξιολάτρευτα μωρά συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες;», αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο και δείχνει μωρά και νήπια επί τω έργω.

10 facts για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η ιδέα των νηπίων που αγωνίζονται σε αθλήματα μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστη, αλλά είναι επίσης ακαταμάχητα γοητευτική. Μια σειρά με βίντεο που έχουν δημοσιευτεί εδώ και χρόνια στο επίσημο κανάλι των Ολυμπιακών Αγώνων στο YouTube έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο. Τις τελευταίες μέρες με αφορμή του Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, έχουν έρθει πάλι στην επικαιρότητα και οι χρήστες του διαδικτύου δεν χορταίνουν να τα βλέπουν ξανά και ξανά και ξανά.

Στo βίντεο που διαλέξαμε θα δείτε αξιολάτρευτα νήπια να διαγωνίζονται για το χρυσό μετάλλιο σε διάφορα ολυμπιακά αθλήματα και να μπουσουλάνε στον δρόμο τους προς τη νίκη.

Δείτε τo ξεκαρδιστικό βίντεο στην αρχή του άρθρου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved