Φωτογραφίες που δείχνουν πώς ένα μωρό φέρνει το ζευγάρι ακόμη πιο κοντά

Η γέννηση ενός μωρού δεν αλλάζει μονό τη μητέρα αλλά και τον πατέρα.

Φωτογραφίες που δείχνουν πώς ένα μωρό φέρνει το ζευγάρι ακόμη πιο κοντά

πηγή: instagram @monetnicolebirths

Μπορεί οι γυναίκες να είναι εκείνες που κυοφορούν και που φέρνουν στον κόσμο ένα παιδί, όμως και οι άνδρες νιώθουν κάτι μοναδικό τη στιγμή που μαθαίνουν ότι θα έρθει στον κόσμο το παιδί τους.

Μπορεί να μην αισθάνονται τον πρώτο χτύπο της καρδιάς του παιδιού τους, μπορεί να μην βλέπουν το δικό τους σώμα να αλλάζει, μπορεί να μη νιώθουν όλα αυτά τα ενοχλητικά -πολλές φορές- συμπτώματα εγκυμοσύνης, όμως νιώθουν την καρδιά τους να χτυπά δυνατά, νιώθουν συναισθήματα που πιο πριν δεν είχαν νιώσει και φυσικά νιώθουν ευγνωμοσύνη και θαυμασμό για τη γυναίκα που θα γίνει η μάνα του ή των παιδιών τους.

Τα στάδια του τοκετού μέσα από τον φακό μίας βραβευμένης φωτογράφου

Η Monet Nicole, βραβευμένη φωτογράφος εγκυμοσύνης και τοκετού, έχει απαθανατίσει πολλές φορές τα συναισθήματα που νιώθουν τα ζευγάρια τη στιγμή που έρχεται στον κόσμο το παιδί τους.

Πρόσφατα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες δείχνοντας πώς νιώθει ένα ζευγάρι όταν έρχεται στον κόσμο το παιδί του. Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της:

«Όπως και να γεννήσεις, ελπίζω να νιώθεις πιο δυνατή, πιο συνδεδεμένη, πιο και περισσότερο αγαπητή από ό,τι έχεις νιώσει ποτέ πριν. Ελπίζω να μπορείς να δεις την ομορφιά του σώματός σου και τη δύναμη της ψυχής σου. Ελπίζω να μπορείς να αναγνωρίσεις πώς τόσο το φως όσο και το σκοτάδι είναι μέρος της ιστορίας σου...και ότι δεν μπορείς να ζήσεις το ένα χωρίς να καταλάβεις το άλλο. Ελπίζω η γέννηση του μωρού σου να σε αλλάξει και να σου υπενθυμίσει για πάντα ότι έκανες το πιο υπέροχο και δύσκολο πράγμα. Μεγάλωσες μέσα σου το μωρό σου και έφερες το στον κόσμο».

Η «ευφορία του τοκετού»

Από το πλευρό της μαμάς που φέρνει στον κόσμο το παιδί της, τα βλέμματα τραβά ο μπαμπάς, που βρίσκεται δίπλα της και τη βοηθά να γεννήσει το παιδί τους. Φωτογραφίες που δείχνουν την ευγνωμοσύνη, τη χαρά, την αγωνία και την ευτυχία στο τέλος που καταφέρνουν και οι δύο να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους.

Απολαύστε τις στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved