10 καλοκαιρινά τζιν που δεν είναι ούτε πολύ φαρδιά ούτε πολύ ζεστά

Ανεξάρτητα από το πόσο ζεστός γίνεται ο καιρός, αυτά τα καλοκαιρινά τζιν συνδυάζουν το χαλαρό με το φρέσκο στυλ.

10 καλοκαιρινά τζιν που δεν είναι ούτε πολύ φαρδιά ούτε πολύ ζεστά
Bigstock

Ας είμαστε ειλικρινείς - τα στενά τζιν είχαν μια απίστευτη πορεία καθώς καθόρισαν μια ολόκληρη εποχή για πολλές από εμάς.

Οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν και μάλλον ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα στενά αυτά τζιν και να βρούμε το ιδανικό baggy τζιν για το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, αποθηκεύστε στο τελευταίο συρτάρι αυτά τα skinnies μαζί με τυχόν «going out tops», καθώς η κόρη σας θα θέλει να τα ψάξει σε δέκα με δεκαπέντε χρόνια.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε ξεκινήσει μια αναζήτηση για να βρούμε αυτά που αισθάνομστε άνετα, αλλά εξακολουθούν να είναι φινετσάτα.

Τα καλά νέα; Τα τζιν της φετινής σεζόν είναι όλα για αεράτες, άνετες σιλουέτες που εξακολουθούν να δείχνουν αβίαστα δροσερά. Μιλάμε για χαλαρά boyfriend τζιν που επιτρέπουν τη «ροή» του αέρα , ενώ τα skinnies απορροφούν τον ιδρώτα, παρόλο που τα ίσια κοψίματα που με κάποιο τρόπο κάνουν όλες να φαίνονται λίγο πιο ψηλές και αδύνατες.

Τα υπέροχα κολακευτικά φαρδιά παντελόνια συνδυάζουν την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του '70 με τη σύγχρονη εκλέπτυνση καθώς επίσης και εξαφανίζουν το δίλημμα «τι παπούτσια να φορέσω» που αντιμετωπίζουμε όλες.

1. Lexi Mid Rise Bowed

2. Mid-Rise Wide Leg Jean

3. The Hustler Roller Fray

4. The Colette Cropped Wide-Leg Pants

5. High-Waisted OG Loose Jeans

6. Crosby Relaxed Taper Jeans

7. 90s Straight Crop Jean

8. Mid Rise Girlfriend Jeans

9. Performance Denim Harbour Pant

10. The Brook Wide Leg

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved