Τα μηνύματα με την πεθερά της έγιναν viral - Αυτή είναι η πεθερά που όλες αξίζουν

Η Nancy Anderson μοιράστηκε στο Instagram συγκινητικά μηνύματα από την πεθερά της, κάνοντάς μας να ζηλέψουμε την σχέση τους.

Τα μηνύματα με την πεθερά της έγιναν viral - Αυτή είναι η πεθερά που όλες αξίζουν
Bigstock

Η Nancy Anderson (@nancyandersonfit) γίνεται viral για την ανάρτησή της στο Instagram, όπου μοιράστηκε μια σειρά από screenshots από μηνύματα με την πεθερά της, η οποία είναι τόσο γλυκά και υποστηρικτική και έκανε όλο το διαδίκτυο να ζηλέψει.

Στο carousel post, τα screenshots δείχνουν την πεθερά της να της στέλνει υποστηρικτικά λόγια και συμβουλές αλλά και να της ζητά να βοηθήσει με τα παιδιά και τις δουλειές του σπιτιού.

«Δεν έχω κάτι να κάνω αύριο. Μπορώ να καθίσω με τα παιδιά για όσο χρειαστεί», γράφει σε ένα μήνυμα ενώ σε ένα άλλο αναφέρει: «Μπορώ να προσέξω το μωρό εγώ το βράδυ ή να σηκωθώ πολύ νωρίς για να ετοιμάσω τον μεγάλο και να τον πάω στο σχολείο».

Σ' ένα άλλο μήνυμα γράφει: «Χρόνια πολλά στην καταπληκτική νύφη μου. Ελπίζω να έχεις μια υπέροχη μέρα!» ενώ σε ένα επόμενο, απαντά σε μια φωτογραφία της Nancy και του συζύγου της γράφοντας «Τα παιδιά έκαναν μπάνιο, έφαγαν βραδινό και χαλαρώνουν παίζοντας με τα iPads τους».

https://www.instagram.com/p/C7NakvBvVXK/

Το να έχετε μια καλή σχέση με την πεθερά σας είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την οικογενειακή ηρεμία και συνοχή. Τέτοιοι παππούδες και γιαγιάδες αποτελούν εξαιρετική πηγή υποστήριξης για τους γονείς - από τη βοήθεια με τη φροντίδα των παιδιών μέχρι την συναισθηματική υποστήριξη.

Οι συγκρούσεις μεταξύ γονιών και πεθερικών μπορούν να δημιουργήσουν ένταση και άγχος στην οικογένεια, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα παιδιά. Όταν διατηρείτε θετική σχέση με την πεθερά σας, ενισχύεται το αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο είναι απαραίτητο για τη συναισθηματική ευημερία και ανάπτυξη των παιδιών.

«Διαβάζοντας μηνύματα σαν αυτά, στεναχωριέμαι γιατί πραγματικά είχα μια κακή μητέρα -ίσως τη χειρότερη- αλλά τώρα τα πεθερικά μου με κάνουν τόσο ευτυχισμένη!», σχολίασε κάποια.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved