Σχολική λίστα alert! Πώς το Πλαίσιο κάνει την επιστροφή στα θρανία πιο fun και stylish από ποτέ

Όσα χρόνια και αν περάσουν και σε όποια ηλικία και αν έχει φτάσει το παιδί μας, ο Σεπτέμβριος θα είναι πάντα ταυτισμένος με την αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι.

Σχολική λίστα alert! Πώς το Πλαίσιο κάνει την επιστροφή στα θρανία πιο fun και stylish από ποτέ

Με το μυαλό του γεμάτο από τις αναμνήσεις των διακοπών, ο μικρός μας μαθητής αισθάνεται κάπως διχασμένος: Από τη μία πλευρά, θα ήθελε λίγες ακόμη μέρες ξεκούρασης και ανεμελιάς. Από την άλλη, νιώθει ανυπομονησία και είναι πανέτοιμος να προετοιμάσει τη φετινή σχολική του λίστα.

Επειδή υπήρξαμε στη θέση τους, γνωρίζουμε καλά πως το κεφάλαιο «σχολική λίστα» είναι ένα από τα πιο απαιτητικά task, οπότε αυτό που θέλουμε είναι να φροντίσουμε να έχει όλα τα απαραίτητα για ένα δυναμικό ξεκίνημα. Φέτος, όμως, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε καθόλου γι’ αυτό. Διότι το Πλαίσιο αναλαμβάνει, να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για τη μεγάλη επιστροφή στα θρανία, παρουσιάζοντάς μας ένα ολόκληρο «σύμπαν» σχολικών ειδών, που μας περιμένει να το ανακαλύψουμε. Πάμε;

Μία σχολική χρονιά με στυλ και extra coolness

Για αρχή, σχολική τσάντα. Άλλωστε, η επιλογή της σωστής σχολικής τσάντας είναι καθοριστική καθόλη τη διάρκεια της σχολικής σεζόν, καθώς αποτελεί το must have αξεσουάρ που υπόσχεται να κάνει τη διαφορά, προσφέροντας άνεση και στυλ καθημερινά.

Φέτος, λοιπόν, το Πλαίσιο έχει φροντίσει να κάνει το back to school πιο fun από ποτέ με cool σχέδια σε τσάντες και brands, αλλά και LED Bags, που θα «εξάψουν» τη φαντασία κάθε μικρού μαθητή. Κάπως έτσι, θα έχει τη δυνατότητα να μεταμορφωθεί σε αστροναύτη, να γίνει το λαμπερό αστέρι μας και φυσικά, να μην χορταίνει το ατέλειωτο παιχνίδι του. Όλα αυτά, παίρνοντας έμπνευση από την τσάντα που θα τον συνοδεύει καθημερινά στο σχολείο.

plaisio1.jpg

Goomby Τσάντα Πλάτης Νηπιαγωγείου Astronaut (14,90€), Goomby Τσάντα Trolley Δημοτικού Stars (42,90€), Goomby Τσάντα Trolley Νηπιαγωγείου Astronaut (19,90€)

Trendy αξεσουάρ για την επιστροφή στα θρανία

Το παιδί μας για να μεγαλώσει χρειάζεται πρώτα απ’ όλα αγάπη, φροντίδα και σωστή διατροφή. Και όσον αφορά στο τελευταίο, ως γονείς φροντίζουμε να μην στερείται τίποτα. Διαμορφώνοντας μια ισορροπημένη διατροφή και επιλέγοντας lunch box και παγούρι, που θα χαίρεται να έχει μαζί του, οι υγιεινές επιλογές θα είναι μονόδρομος.

plaisio3.jpg

Goomby Παγούρι Ανοξείδωτο Little Dino 500mL (7,99€), Goomby Δοχείο για Τοστ Gaming (1,99€)

Όσον αφορά στα αξεσουάρ που «γεμίζουν» κάθε χρόνο τη σχολική λίστα, φέτος πρόκειται να είναι πιο catchy από ποτέ. Με αφίξεις, άλλωστε, όπως τα τετράδια με τον influencer Fipster που θα βρεις αποκλειστικά στο Πλαίσιο, αλλά και πολύχρωμα μολύβια και κασετίνες στα πιο ευφάνταστα σχέδια, ένα είναι το σίγουρο: Οι μικροί μαθητές δεν θα βλέπουν την ώρα να πάρουν τον δρόμο για το σχολείο.

plaisio4.jpg

Goomby Kασετίνα 3D Gaming (7,99€), Goomby Τετράδιο Ριγέ Α4 40 Φύλλων Blossom (0,99€)

Must have items και για το παιδικό δωμάτιο

Το δωμάτιο του μικρού μαθητή δεν είναι απλώς ένας χώρος για ύπνο, αλλά ένα περιβάλλον που πρέπει να προάγει τη μελέτη, τη δημιουργικότητα και τη διασκέδαση. Για να διασφαλίσουμε ότι το δωμάτιο αυτό είναι λειτουργικό και ελκυστικό, δεν πρέπει να παραλείψουμε από τη λίστα προετοιμασίας για τη νέα σχολική χρονιά τα εργονομικά έπιπλα. Και αυτό, διότι ένα κατάλληλα σχεδιασμένο γραφείο και μια αναπαυτική καρέκλα βοηθούν στη σωστή στάση σώματος και την καλύτερη συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της μελέτης, κάνοντας το περιβάλλον πιο παραγωγικό και άνετο.

Παράλληλα, μπορούμε να εμπλουτίσουμε το δωμάτιο με «έξυπνα» βιβλία, που μέσω διαδραστικών ιστοριών συνδυάζουν την ψυχαγωγία με τη μάθηση, δίνοντας στον μαθητή την ευκαιρία να εξερευνά νέα πεδία και να μαθαίνει δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο του.

Hi-tech προϊόντα για κάθε μαθητή

Και επειδή, όσο τα μικρά μας μεγαλώνουν τόσο η τεχνολογία μπαίνει για τα καλά στη ζωή τους, τι θα έλεγες, να επιλέξεις για τη νέα σχολική χρονιά τον Νο1 προορισμό τεχνολογίας; Ο λόγος φυσικά για το Πλαίσιο. Εκεί που η high-end τεχνολογία δίνει το «παρών» σε 25 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, στο ηλεκτρονικό κατάστημα plaisio.gr και στο τηλεφωνικό κέντρο 210 – 2895000.

Στον σύγχρονο κόσμο της εκπαίδευσης, άλλωστε, τα hi-tech προϊόντα έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας κάθε μαθητή: Από τα tablets και τα laptops, που επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και διαδραστικά μαθήματα, μέχρι τα έξυπνα ρολόγια και τις εφαρμογές διαχείρισης χρόνου, που βοηθούν στην καλύτερη οργάνωση του προγράμματος και των εργασιών του μικρού μαθητή της οικογένειας.

Τα «πρακτικά» της σχολικής λίστας

Και κάπου εδώ, έφτασε η στιγμή να περάσουμε στα πρακτικά του κεφαλαίου «σχολική λίστα», που λίγο - πολύ όλες οι μανούλες ψάχνουμε περισσότερο.

Αρχικά, να πούμε πως φέτος μπορούμε να επεκτείνουμε τις διακοπές μας, διότι το Πλαίσιο «φέρνει» την υπηρεσία σχολικής λίστας σε τρία μόλις βήματα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε τη σχολική λίστα του μικρού μας μαθητή από την… παραλία, να την ανεβάσουμε στο plaisio.gr και οι #plaisiopeople να την ετοιμάσουν και να την παραδώσουν στην πόρτα μας, σε κατάστημα ή μέσω Box Now με άμεση παράδοση και live tracking, αν το επιθυμούμε.

Και δεν σταματάει εκεί. Διότι μας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσουμε με το πρόγραμμα «Δια 4» -τέσσερις άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, με κόστος υπηρεσίας 1€ ανά δόση, ενώ συγχρόνως αναλαμβάνει τη συναρμολόγηση των επίπλων για τον χώρο του μικρού μας. Κάπως έτσι, είμαστε πανέτοιμοι να ζήσουμε την απόλυτη σχολική εμπειρία.

Νέα σχολική χρονιά σημαίνει καινούργια αρχή. Και τι θα ήταν μία νέα αρχή δίχως στυλάτα και trendy σχολικά είδη από Πλαίσιο; Επειδή, λοιπόν, η επιστροφή στα θρανία βρίσκεται πιο κοντά απ’ ότι νομίζουμε, έφτασε η στιγμή να οργανώσουμε τη σχολική λίστα του μικρού μας μαθητή με όλα τα απαραίτητα και τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε στους… #plaisiopeople.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved