Η συσκευή παρακολούθησης μωρών που χρειαζόμαστε για έναν πιο ξεκούραστο ύπνο

Ένα σύστημα παρακολούθησης για τον πλήρη έλεγχο του μωρού μας.

Η συσκευή παρακολούθησης μωρών που χρειαζόμαστε για έναν πιο ξεκούραστο ύπνο

Κάθε νέα μανούλα, από τους πρώτους κιόλας μήνες της εγκυμοσύνης της, προετοιμάζεται για το «ταξίδι» της μητρότητας που πρόκειται να διανύσει και συγκεκριμένα, για τα στάδια που θα περάσει μέχρι τη διαμόρφωση ενός σταθερού προγράμματος ύπνου του μωρού της. Γνωρίζει μάλιστα καλά, πως η «διαδρομή» αυτή, πρόκειται να είναι γεμάτη με συνεχόμενα διαλείμματα από τον ύπνο της, γλυκές αγκαλιές που θα ηρεμούν το μικρό της όταν αυτό ξυπνάει με κλάματα, αλλά και ανησυχία για το πώς είναι, τη στιγμή που εκείνη βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο.

Βλέπεις, το κεφάλαιο «ύπνος» μας απασχολεί από την πρώτη στιγμή που θα πάρουμε το νέο μέλος της οικογένειας στην αγκαλιά μας. Και αυτό, διότι θέλουμε να είμαστε σίγουρες πως, ενώ αυτό κοιμάται με ασφάλεια και άνεση στο δωμάτιο που ετοιμάσαμε με τόση αγάπη, εμείς μπορούμε να απολαύσουμε τον ύπνο μας (έστω και για λίγες ώρες!), έχοντας την πλήρη εικόνα σχετικά με την υγεία του.

Στιγμές σαν και αυτές φυσικά, είναι που ευχόμαστε να είχαμε μία συσκευή παρακολούθησής, που θα μας έδινε μία ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασής του, κατά τη διάρκεια του ύπνου του. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν, αν σας λέγαμε σε αυτό το σημείο, πως η ευχή μας μπορεί να «πάρει» όνομα και μορφή και να μετατραπεί στο… Monitor Duo από την Owlet, που μας διαβεβαιώνει κάθε στιγμή ότι το μωρό μας είναι καλά;

Owlet1.jpg

Ένα σύστημα παρακολούθησης για τον πλήρη έλεγχο του μωρού μας

Η αλήθεια είναι πως τους πρώτους μήνες, το νεογέννητο μωρό μας, πρόκειται να κοιμάται και να ξυπνάει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα διατροφής του. Ωστόσο όσο εκείνο μεγαλώνει, ο ύπνος του μέσα στην ημέρα θα αρχίσει να μειώνεται, με αποτέλεσμα να κοιμάται κυρίως τη νύχτα.

Κι εδώ είναι που προκύπτει το εξής ερώτημα: Πώς θα είμαστε σίγουρες, με τα μάτια και τα αυτιά μας, ότι το μωρό μας είναι καλά, κάνοντας παράλληλα και έναν ξεκούραστο ύπνο; Κι όμως, αρκεί να εμπιστευτούμε τη συσκευή παρακολούθησης μωρών Monitor Duo από την Owlet, που είναι σχεδιασμένη με τέτοιον τρόπο, ώστε να μας δίνει μία ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης του μωρού μας κάθε στιγμή. Είστε έτοιμες να ανακαλύψουμε λεπτομερώς, πώς μπορεί να προσέχει το αγαπημένο μας πλασματάκι;

Owlet2.jpg

Δύο συσκευές «σύμμαχοι» στον ύπνο του μωρού μας

Όλες γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος των μωρών μας -αλλά και ο δικός μας- και πόσο μάλλον η Owlet, που «έρχεται» ως σύμμαχός μας με τη συσκευή παρακολούθησης Monitor Duo. Αποτελούμενη λοιπόν, από τις έξυπνες κάλτσες Smart Sock τρίτης γενιάς και την Owlet Camera, μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε την υγεία του μικρού μας από το… κινητό μας.

1717755313102-230788566-Owlet3.jpg

Πώς; Από τη μία, η «έξυπνη» κάλτσα Smart Sock τρίτης γενιάς παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό και τα επίπεδα οξυγόνου του μωρού μας -κατάλληλη για μωρά από 2,2 έως και 13,6 κιλά, μας ενημερώνει όταν μας χρειάζεται, μπορεί και ανιχνεύει ακόμα και τις πιο λεπτές κινήσεις του, ενώ διαθέτει μπαταρία μεγάλης αυτονομίας με γρήγορη φόρτιση.

Owlet4.jpg

Από την άλλη, η κάμερα Owlet Cam, με ήχο και βίντεο υψηλής ανάλυσης, μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε το μωρό μας, όπου και αν βρισκόμαστε, απευθείας από το κινητό μας. Παράλληλα, με νυχτερινή όραση, ειδοποιήσεις ήχου και κίνησης, αμφίδρομη κλήση αλλά και αισθητήρα θερμοκρασίας, μας διαβεβαιώνει πως η παρακολούθηση του μωρού μας γίνεται με τον πιο απλό και ασφαλή τρόπο. Χρειαζόμαστε κάτι άλλο;

Owlet5.jpg

Ανακεφαλαιώνοντας, το «κεφάλαιο» ύπνος στη ζωή του μωρού μας αλλά και στη δική μας καθημερινότητα είναι σημαντικό και ιδιαίτερα απαιτητικό. Διότι, από τη μία, αυτό θέλει να βρίσκεται συνέχεια κοντά μας, για να αισθάνεται ασφάλεια και από την άλλη, εμείς θέλουμε να είμαστε σίγουρες πως έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάστασή του, κατά τη διάρκεια του ύπνου του. Όσο για το τελευταίο, μπορεί να μας το εξασφαλίσει η Owlet με τη συσκευή παρακολούθησης μωρών Monitor Duo, που συνδυάζει τις έξυπνες κάλτσες Smart Sock και την Owlet Cam, με έναν και μόνο σκοπό: Να μας διαβεβαιώνει πως το μικρό μας είναι καλά κάθε στιγμή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved