Τους έδωσαν λάθος μωρό στο μαιευτήριο-Επέστρεψαν σπίτι τους μετά από 8 μήνες!(βίντεο)

Έναν εφιάλτη έζησαν ο Rich Cushworth και η σύζυγός του Mercy Casanalles οι οποίοι για περίπου 8 μήνες αγωνίζονταν να πάρουν πίσω το βιολογικό τους παιδί.

Τους έδωσαν λάθος μωρό στο μαιευτήριο-Επέστρεψαν σπίτι τους μετά από 8 μήνες!(βίντεο)

Η Mercy όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος, αποφάσισε να γεννήσει στην πατρίδα της στο Ελ Σαρβαδόρ ενώ ο σύζυγός της έμεινε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όταν ήρθε η στιγμή, η Mercy Casanalles πήγε στο μαιευτήριο και γέννησε με καισαρική τομή.

635773792566843799 switched baby 090915 2

Το μωρό πέρασε την πρώτη του νύχτα σε θερμοκοιτίδα αλλά η μαμά του από την πρώτη στιγμή ένοιωσε ότι κάτι δεν πάει καλά. « Κάθε φορά που έπαιρνα το μωρό στην αγκαλιά ένοιωθα ότι δεν είναι δικό μου», είχε η πει σε συνέντευξή της η Mercy Casanalles. Το μωρό είχε σκουρόχρωμα δέρμα σε αντίθεση με τη Mercy και το σύζυγό της που ήταν ανοιχτόχρωμοι.

αρχείο λήψης 2

Το μητρικό της ένστικτο την οδήγησε να ζητήσει να γίνει τεστ DNA. Τα αποτέλεσματα επιβεβαίωσαν τους φόβους της: Της είχαν δώσει άλλο μωρό και όχι το δικό της.

Με την παρέμβαση δικηγόρου, ζητήθηκε από το νοσοκομείο να υποβληθούν σε τεστ DNA όλα τα μωρά που γεννήθηκαν την ίδια μέρα με το παιδί της. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις αποδείχτηκε ότι το μωρό δεν είναι το πραγματικό παιδί της οικογένειας που το μεγαλώνει, και ότι πρόκειται για το μωρό που εδώ και καιρό αναζητούσε το ζευγάρι που προκάλεσε παγκόσμιο σοκ με την καταγγελία του.

Όμως η απόκτηση του παιδιού τους δεν ήταν τόση εύκολη υπόθεση. Χρειάστηκε να περάσουν οκτώ ατελείωτοι μήνες για να καταφέρουν να πάρουν το πιστοποιητικό γέννησης του μικρού γιού τους και να επιστρέψουν στη χώρα τους.

0531 babay swap 1464737147498 2616986 ver1.0

Ωστόσο ακόμα και τώρα το ζευγάρι δεν έχει καταφέρει να πάρει απάντηση πώς συνέβη το λάθος και τους έδωσαν άλλο βρέφος.

160602 wfaa baby swap 16x9 992


Μιλώντας σε τοπικά Μέσα για το περιστατικό ο γενικός εισαγγελέας, είπε ότι τα μωρά των δύο ζευγαριών είχαν μπερδευτεί .«Κατανοούμε το οδυνηρό δράμα των δύο οικογενειών. Έχουμε να κάνουμε με δύο παιδιά που ανταλλάχθηκαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας που έκανε την καταγγελία, έκανε έκκληση στο νοσοκομείο να επανεξετάσει τις διαδικασίες του ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα ξανασυμβεί τίποτα παρόμοιο στο μέλλον.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved