Τα καλύτερα δώρα για τον δάσκαλο ή τη δασκάλα του παιδιού σας

Όμορφα δώρα, πρακτικά και φυσικά που δεν θα κρυφτούν στο πατάρι, την αποθήκη ή κάποιο συρτάρι.

Τα καλύτερα δώρα για  τον δάσκαλο ή τη δασκάλα του παιδιού σας
Bigstock

Η λήξη της σχολικής χρονιάς πλησιάζει και οι απανταχού μαμάδες, μιλούν στο viber, το messenger και γενικότερα στις ομαδικές συζητήσεις τους για το δώρο που θα κάνουν στον δάσκαλο ή τη δασκάλα τώρα που τα σχολεία κλείνουν. Κάποιοι γονείς αποφασίζουν να κάνουν ατομικά ένα δώρο στον δάσκαλο ή τη δασκάλα των παιδιών τους και κάποιοι άλλοι συμφωνούν να αγοράσουν ένα ομαδικό δώρο για να ευχαριστήσουν τον άνθρωπο που άντεξε όλη τη σχολική χρονιά τα παιδάκια τους.

Ιδέες για χειροποίητα δώρα για τη δασκάλα των παιδιών

Οι προτάσεις πολλές από τους γονείς. Οι δωροεπιταγές, οι κάρτες και τα περίτεχνα καδράκια έχουν την τιμητική τους όμως, τι πραγματικά θέλει ένας δάσκαλος; Σίγουρα όχι κάτι που θα μπει στο κουτί με όλα τα υπόλοιπα δώρα που έχει από τους μαθητές που πέρασαν από την τάξη του.

Η δωροεπιταγή είναι μια καλή επιλογή, καθώς δίνεται στον εκπαιδευτικό του παιδιού σας την ευκαιρία να αγοράσει από κάποιο κατάστημα ό,τι του αρέσει. Σε αυτή την περίπτωση όμως, χάνεται το «προσωπικό» του δώρου μιας και δεν έχει επιλεχθεί από την τάξη του.

Τι να πάρω στον δάσκαλο/ τη δασκάλα του παιδιού μου;

Πρώτο στις επιλογές 40 δασκάλων (η έρευνα έγινε από το goodhousekeeping.com) έρχεται τούτο εδώ το γυάλινο ποτήρι για καφέ ή τσάι. Όπως θα δείτε είναι αφιερωμένο στο καλύτερο δάσκαλο (ή καλύτερη δασκάλα) του κόσμου και είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά όπως: ενθουσιασμό, πάθος, αφοσίωση, νοιάξιμο και πολλή αγάπη.

Ακόμη ένα δώρο που βρίσκεται στη λίστα είναι η προσωποποιημένη σφραγίδα. Ένα σκίτσο που μοιάζει στον δάσκαλο ή τη δασκάλα, με το όνομά του και το «Καλή προσπάθεια».

Θερμός για νερό ή καφέ: Όλοι οι δάσκαλοι και όλες οι δασκάλες χρειάζονται μια γερή δόση καφέ ή καλή ενυδάτωση για να τα βγάλουν πέρα την απαιτητική χρονιά τους.

Γλαστράκι: Η αξία του δώρου βρίσκεται στο γλαστράκι που θα υπάρχει προσωπικό μήνυμα για τον δάσκαλο ή τη δασκάλα όπως; «Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να ανθίσουμε» ή «Ο καλύτερος δάσκαλος/ Η καλύτερη δασκάλα του κόσμου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved