Viral Tik Tok βίντεο: Μια μαμά βρήκε το κόλπο για να μην κλαίει το μωρό της στο αυτοκίνητο

Αν έχετε δοκιμάσει όλους τους τρόπους αλλά κανένας δεν «πιάνει», μια μαμά είναι εδώ για να σας δείξει πώς να τα καταφέρετε.

Viral Tik Tok βίντεο: Μια μαμά βρήκε το κόλπο για να μην κλαίει το μωρό της στο αυτοκίνητο

Instagram/Jacquie Ciccone

H Jacquie Ciccone βρήκε το απόλυτο hack όταν πρόκειται να ηρεμήσει το μωρό της, το οποίο προφανώς γκρινιάζει και κλαίει με το που κάθεται στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου.

Το μόνο που χρειάζεται ένα μωρό είναι να βλέπει το πρόσωπο της μαμάς του. Αυτή την σκέψη έκανε η Jacquie και ο σύζυγός της, Matthew και έκαναν το εξής: Η Jacquie έβγαλε μία selfie, την μεγέθυνε σε χαρτί Α4 και την τοποθέτησε στο πίσω μέρος του καθίσματος για να το βλέπει η 5 μηνών κόρη της.

Στη γυναίκα που με έκανε πατέρα - Σε ευχαριστώ

Και ναι, λειτούργησε άψογα.

Σε συνέντευξή της, η Jacquie δήλωσε: «Δοκίμασα τα πάντα... πιπίλες, τραγούδια, ο μεγάλος της αδελφός προσπαθούσε να την κάνει να γελάσει, ό,τι σκεφτείτε το έχω δοκιμάσει, αλλα τίποτα δεν λειτουργούσε».

Αδελφική ζήλια: Τι να κάνετε όταν το παιδί σας ζηλεύει τα δώρα του αδερφού του

https://www.instagram.com/reel/C8uQXGhJTCn/

Τα νεογέννητα μωρά έως τους πρώτους 6 μήνες εξακολουθούν να αισθάνονται ότι οι μητέρες τους είναι προέκταση του εαυτού τους.

Η θεωρία αυτή ονομάζεται Separation Individuation. Η διάσημη ψυχολόγος Margaret Mahler παλαιότερα είχε εξηγήσει: «Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, τα παιδιά περνούν από διάφορα στάδια ανάπτυξης . Όσο περνά ο καιρός γίνονται πιο αυτόνομα και ανεξάρτητα, ενώ παράλληλα δημιουργούν μια ξεχωριστή αίσθηση του εαυτού τους από τους φροντιστές τους. Η διαδικασία περιλαμβάνει την εξερεύνηση του περιβάλλοντος, τη διαμόρφωση της αίσθησης του εαυτού και την ικανότητα να αναπτύσσει ουσιαστικές σχέσεις με τους άλλους».

Μια μαμά γράφει για τη μέρα που θα αποχωριστεί πρώτη φορά το μωρό της

Τα μωρά περνούν από το«φυσιολογικό συμβιωτικό στάδιο», όπου αναγνωρίζουν τον φροντιστή τους ως κύρια πηγή ικανοποίησης των αναγκών του, αλλά δεν τον βλέπει ως ξεχωριστή οντότητα από τον εαυτό του (1-5 μηνών).

Επιπλέον, τα μωρά έχουν επίγνωση μόνο των άμεσων αναγκών τους, π.χ. τροφή, αγάπη, ζεστασιά, ασφάλεια και προσοχή, και εξαρτώνται από τις μαμάδες τους για κάθε ανάγκη. Έτσι, δεν βλέπουν τον εαυτό τους ως ξεχωριστή οντότητα ακόμα. Γι' αυτό και αυτό το hack λειτούργησε για την οικογένεια της Jacquie και του Matthew.

Tο reel που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προβλήθηκε περισσότερες από 65 εκατομμύρια φορές.

Η Jacquie έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Όταν το μωρό σου μισεί το αυτοκίνητο, αλλά αγαπά το πρόσωπό σου. Ευχαριστώ τον άντρα μου που εκτύπωσε αυτή την φωτογραφία και για την ιδέα».

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved