Παιδί -Ζυγός: Ένα παιδί που αγαπά είναι δοτικό και ισορροπημένο

Μαργαρίτα Νικολάου
Bigstock

Έχετε έναν μικρό Ζυγό στο σπίτι σας: Μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητά του.

Έχετε ή πρόκειται να φέρετε στον κόσμο έναν μικρό Ζυγό; Εδώ θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Αν ασχολείστε πολύ με την αστρολογία, τότε σίγουρα να διαβάζετε καθημερινά τι λένε τα άστρα για εσάς και το ζώδιό σας. Το ίδιο φυσικά κάνετε και με τα ζώδια των παιδιών σας ή των παιδιών που πρόκειται να αποκτήσετε σε λίγες μέρες. Για να βρίσκεστε σε αυτό το άρθρο, ίσως μεγαλώνετε έναν μικρό ζυγό και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του, είτε πρόκειται να αποκτήσετε έναν.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα μικρά σας λιονταράκια

Αρχικά να σας πω ότι η ανατροφή των γλυκών και γοητευτικών παιδιών Ζυγών είναι εύκολη για τους γονείς τους, καθώς οι Ζυγοί είναι φιλήσυχοι και έχουν ένα ισορροπημένο ταμπεραμέντο. (Ανακουφιστικό, έτσι; Σας το λέω εγώ που είμαι Ζυγός και ξέρω κάτι παραπάνω για αυτό το ΥΠΕΡΟΧΟ ζώδιο).

Ποιες είναι οι ημερομηνίες γέννησης του παιδιού Ζυγού;

Τα παιδιά που γεννιούνται από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 22 Οκτωβρίου βρίσκονται στο ζώδιο του Ζυγού και έχουν την Αφροδίτη ως κυρίαρχο πλανήτη τους.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των παιδιών Ζυγών

Αν έχετε ένα παιδί Ζυγό, αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του και θα σας δώσουν μια μικρή γεύση από το τι να περιμένετε.

Είναι κοινωνικά: Γοητευτικά, φιλικά και διασκεδαστικά, τα μωρά Ζυγοί τείνουν να μεγαλώνουν κοινωνικά, μια ιδιότητα που τα κάνει δημοφιλή και εξαιρετικά συμπαθή στις κοινωνικές συναθροίσεις. Είναι χαλαρά και μπορούν να γεμίσουν τις αμήχανες σιωπές με τις ικανές επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Ως γονέας ενός παιδιού Ζυγού, μην εκπλαγείτε αν δείτε το παιδί σας να τα πηγαίνει καλά σχεδόν με όλους στην τάξη του. Το να είναι κοινωνικό είναι φυσικό για εκείνα.

Παιδιά του Αυγούστου: Fun facts για τα παιδιά Λέοντες και Παρθένους

Τείνουν να κάνουν εύκολα φιλίες: Καθώς τα παιδιά Ζυγοί είναι κοινωνικά, το να κάνουν φίλους δεν είναι κάτι στο οποίο θα δυσκολευτούν. Μπορούν να κάνουν φίλους στο σχολείο ή σε ένα πάρτι ή σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση. Τα παιδιά Ζυγοί αναζητούν ουσιαστική συντροφικότητα και ενώ τα πάνε καλά με όλους, συνήθως έχουν έναν μικρό κύκλο στενών φίλων, τους οποίους μπορούν να αποκαλούν φίλους για μια ζωή!

Έχουν ισορροπημένη ιδιοσυγκρασία: Αυτό άλλωστε είναι προφανές; Έτσι δεν είναι; Δεδομένου ότι αυτός ο ζωδιακός κύκλος αντιπροσωπεύεται από τη ζυγαριά - ένα σύμβολο της ισορροπίας, θα πρέπει σίγουρα να αισθάνεστε τυχεροί που έχετε ένα μωρό Ζυγό στη ζωή σας. Καθώς το μικρό σας μεγαλώνει, θα βρει έναν τρόπο να ισορροπεί σε ό,τι κάνει. Το παιδί σας θα ισορροπήσει αρκετά καλά τον χρόνο μελέτης και τον χρόνο παιχνιδιού του. Και καθώς μεγαλώνει, θα παρατηρήσετε επίσης ότι κρατάει τα συναισθήματά του υπό έλεγχο.

Λατρεύουν την γαλήνη και την ηρεμία: Οι Ζυγοί προτιμούν τη γαλήνη και την ηρεμία σε κάθε κατάσταση και αυτό είναι που τους αποτρέπει από το να μπλέκονται σε καυγάδες. Μπορεί να μην υψώσουν τη φωνή τους αν δεν συμφωνούν με κάτι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφεύγουν τις συγκρούσεις. Μπορεί επίσης να αγνοήσουν τη μικροπρεπή συμπεριφορά των φίλων τους για να αποφύγουν την αντιπαράθεση.

Ζώδια για μωρά - Τι χαρακτηρίζει το μικρό σας ανάλογα το ζώδιό του

Τείνουν να κρατούν τις αποστάσεις τους: Ενώ οι Ζυγοί είναι κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, η αγάπη τους για την ηρεμία και την αρμονία τους κάνει να αποστασιοποιούνται και να αποφεύγουν να εκφράζουν τις ενοχλήσεις τους. Σε περίπτωση, που τα πράγματα γίνουν ακατάστατα ή αν δουν τους φίλους τους να τσακώνονται για κάτι, το παιδί σας μπορεί να αποτραβηχτεί και να παρακολουθήσει την κατάσταση από απόσταση. Ίσως χρειαστεί να εντοπίσετε μια τέτοια συμπεριφορά στο παιδί σας και να του διδάξετε ότι το να απομακρύνεται από ένα πρόβλημα δεν είναι λύση και ότι θα πρέπει να προσπαθήσει να γίνει ο ειρηνοποιός (που είναι) και να λύσει τις συγκρούσεις αν είναι στο χέρι του.

Είναι ευγενικοί: Οι ειρηνοποιοί, οι Ζυγοί τείνουν να είναι ευγενικοί. Επιπλέον, η επιθυμία τους να ευχαριστούν τους πάντες μπορεί να τους εμποδίσει να εκφράσουν τη γνώμη τους σε περίπτωση που δεν εγκρίνουν κάτι. Μπορεί να μιλάνε γλυκά και ευγενικά με όλους για να τους ευχαριστήσουν και να μην εκφράζουν την γνώμη τους. Επειδή αυτή τη συμπεριφορά μπορεί οι άλλοι να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τους διδάξετε ότι θα πρέπει να εκφάζουν τη γνώμη τους ακόμη και αν είναι αντίθετη με των άλλων.

Είναι γενναιόδωροι μέχρις εσχάτων: Μια άλλη ιδιότητα που τα παιδιά Ζυγοί διαθέτουν και τα κάνει ιδιαίτερα συμπαθή είναι η γενναιοδωρία τους. Δεν διέπονται από το αίσθημα της απληστίας και πιστεύουν στο να μοιράζονται ακόμα και όταν δεν έχουν αρκετά. Μπορεί να παρατηρήσετε την καλοσύνη του παιδιού σας να υπερβαίνει την οικογένεια και τους φίλους του- μπορεί να βοηθήσει αγνώστους, κατοικίδια και σχεδόν οποιονδήποτε έχει ανάγκη.

Αγαπούν την προσοχή: Ως κοινωνικό ζώδιο που είναι, είναι φυσικό τα παιδιά του Ζυγού να θέλουν την προσοχή. Δεν συμφωνείτε;! Η έμφυτη επιθυμία τους να ικανοποιούν σχεδόν τους πάντες μπορεί επίσης να σας κάνει να αναρωτιέστε αν το κάνουν μόνο για την προσοχή. Χμμ!

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον μικρό σας Σκορπιό

Αγαπούν τη μουσική: Η μουσική είναι χαλαρωτική, οπότε είναι φυσικό για τους φιλήσυχους Ζυγούς να την αγαπούν. Αν το παιδί σας δείχνει ενδιαφέρον να μάθει κάποιο όργανο, δώστε του την ευκαιρία να καλλιεργήσει το ταλέντο του. Τα παιδιά Ζυγοί είναι έξυπνα, οπότε το παιδί σας μπορεί να μάθει εύκολα ένα όργανο.

Τείνουν να είναι αναποφάσιστοι: Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακοί στη λήψη αποφάσεων ή ότι μετανιώνουν για τις αποφάσεις τους. Για παράδειγμα, το παιδί σας μπορεί να αξιολογήσει μια κατάσταση από κάθε οπτική γωνία πριν καταλήξει σε μια απόφαση και ακόμη και αν πιστεύει ότι κάνει το σωστό, μπορεί να ανησυχεί ότι η απόφασή του μπορεί να πληγώσει τα συναισθήματα κάποιου.

με πληροφορίες από το parenting.firstcry.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved